Ny toppsjef i PA Consulting

Konsulentselskapet PA Consulting ansetter Christian Norris som ny CEO.

 

Norris har vært partner i selskapet siden 2018, og vil starte i sin nye rolle med umiddelbar virkning.

 

Christian Norris etterfølger Ken Toombs, som har vært leder siden 2020. Christian Norris er utdannet økonom og kom til PA Consulting i 2018. Gjennom sitt arbeid hos PA har han ledet selskapets sektor innen helse og life sciences, samt økonomi- og strategitjenester.

 

PA Consulting er et internasjonalt konsulentselskap innen ledelses- og teknologirådgivning med over 4000 ansatte. Selskapet opererer globalt fra kontorer i Storbritannia, Irland, USA, Nederland og Norden, med 60 ansatte i Norge.

 

– Christian er målrettet, strategisk  og en sterk leder som har svært gode samarbeidsegenskaper, noe som er viktig i vår partnerskapsmodell. Gjennom tett samarbeid med styret, og under Christians ledelse, vil vi fortsette å skape nye vekstmuligheter for våre kunder og våre ansatte, sier John Alexander, styreleder i PA Consulting.

 

– Det er en stor ære å bli valgt til å lede PA. Vi har en unik posisjon i markedet som vi skal bygge videre på. Vår kultur fremmer innovasjon og kreativitet, og jeg ser frem til å lede våre mangfoldige team av eksperter,» sier Christian Norris.

 

Om PA Consulting:

PA Consulting (PA) er et internasjonalt konsulentselskap innen ledelses- og teknologirådgivning med over 4000 ansatte. Selskapet opererer globalt fra kontorer i Storbritannia, Irland, USA, Norden og Nederland. PA Consulting hjelper kunder med strategi, utvikling av nye forretningsmodeller, endringsprosesser og transformasjon av IT-løsninger.

About the author

Related Posts