Blir kommersiell direktør i Geelmuyden Kiese.

Etter syv år i eiendomsbransjen og et liv som assosiert partner i First House går Bjørn Richard Johansen tilbake i rådgivningsbransjen. Han blir kommersiell direktør i GK Gruppen, og rådgiver for styret i Paritee

– Den beste tiden i mitt liv har vært i perioder hvor jeg har jobbet med kunder, salg, rådgivning og ledelse på tvers i Norden og internasjonalt. Når jeg nå igjen så muligheten til å bidra til å skape vekst internasjonalt i Paritee og GK, ved å gå inn igjen i en bransje jeg kan mye om, så var dette en mulighet jeg måtte gripe, sier Bjørn Richard Johansen.

– Bjørn Richard er en av Norges mest erfarne rådgivere med tung kompetanse innenfor finans, dagligvare og eiendom. Han har vært sentral i den norske kommunikasjonsbransjen i flere tiår og vil bli en svært verdifull ressurs for våre kunder og ansatte. Jeg ser frem til å jobbe med Bjørn Richard på ny, sier Severin Roald som er adm. direktør og managing partner for GK i Norge.

Bjørn Richard Johansen har blant annet vært viseadministrerende direktør i Burson-Marsteller i Norge, kommunikasjonsdirektør i Hakon Gruppen (tidligere ICA og nå Coop), internasjonal direktør i Glitnir med ansvar for kommunikasjon i 14 land, og jobbet for Islands statsminister Geir H. Haarde under finanskrisen. Han kommer til rollen i GK og Paritee fra rollen som kommunikasjons- og markedsdirektør i Conceptor Bolig AS og assosiert partner i First House.

Kilde: Geelmuyden Kiese

About the author

Related Posts