Satser på innovasjon og design

EY utvider selskapet sitt tjenestespekter og bygger  innovasjons- og designteam: EY Doberman

 

– Vi etablerer EY Doberman i Norge for å gi EYs kunder en helt unik tilgang til den absolutt beste kunnskapen innenfor områdene innovasjon og design. Dette er et strategisk komplement til vår tjenesteportefølje og særdeles viktig når vi bistår våre kunder med transformasjonsreiser, sier partner i EY, Dag Flatebø.

Selskapet henter Behnam Farazollahi fra designfirma Neue Design til å lede EY Dobermans nye kontor i Oslo.

– Lanseringen av EY Doberman i Oslo er en av de mest spennende nyhetene i den norske designbransjen på flere år, og for meg en unik mulighet til å være med på å bygge noe helt spesielt. Jeg mener det er et gap mellom innovasjon, merkevare og produktdesign i Norge, og det er ingen som er bedre egnet til å bygge bro over dette gapet enn EY Doberman, sier Behnam Farazollahi.

I tillegg til Farazollahi har selskapet hentet Guro Røberg som innovasjonsdirektør. Hun er tidligere strategisk designdirektør ved designfirmaet Designit i Oslo. EY Doberman har ambisjoner om å bli blant de største aktørene innen innovasjon og design i Norge.

– Det er en ære å ha Behnam og Guro med på reisen! Vi deler den samme dristige ambisjonen, og de bringer med seg verdifulle ferdigheter og erfaringer som jeg nesten ikke kan vente med å kombinere med EY Doberman og våre kunder, sier Lisa Lindström, administrerende direktør i EY Doberman Nordics.

EY Doberman innoverer og designer virksomheter, produkter og merkevarer sammen med selskaper som Volvo, IBM, MoMA og SVT. EY Doberman ble grunnlagt i Sverige for over 20 år siden, og har siden den gang bygget en arv som et av de mest innflytelsesrike design- og innovasjonsstudioene fra Skandinavia med et sterkt globalt fotavtrykk. Deres nye studio i Oslo er en del av deres nordiske utvidelse, i tillegg til flere nye studioer i København og Helsinki.

About the author

Related Posts