Ny toppleder i EY

Janet Truncale er valgt som neste EY Global Chair and CEO og starter 1. juli 2024

 

Janet Truncale er valgt som den kommende EY Global Chair and CEO, fra 1. juli 2024. Hun tar over etter Carmine Di Sibio:

–Det blir en ære å lede denne fantastiske organisasjonen. Jeg er inspirert av Carmine og hans betoning på å være ledende innen profesjonen og verdsettelse av EY-verdiene, sier Janet Truncale.

Janet er for tiden Regional Managing Partner, i EY Americas Financial Services Organization (FSO). I denne rollen leder hun et team på over 14 000 fagfolk i Amerika, og jobber tett med kunder for å bygge en solid finansnæring.

Tidligere var Janet Managing Partner for Americas FSO Assurance, der hun forbedret revisjonskvalitet og ledet strategi og drift for 3000 fagpersoner.

–Janet Truncale er en enestående leder og det rette valget for å lede organisasjonen videre. Jeg tror virkelig Janet vil inspirere EYs folk gjennom sitt sterke fokus på kultur og erfaring, sier  avtråppende leder, Carmine Di Sibio

 

Di Sibio, som har ledet EY siden 2019, har gjort betydelige investeringer i teknologi, kunstig intelligens og innovasjon. Han har også forpliktet EY til bærekraft og økt mangfold og inkludering.

Janet Truncale, som startet som intern hos EY, har en 30-års erfaring i finansnæringen. Utenfor EY er hun styreleder for Women’s World Banking og sitter i styret for UNICEF USA. Janet og mannen bor i New Jersey og har tre barn.

About the author

Related Posts