Ny CEO i PA Consulting

Panos Kakoullis blir ny konsernsjef i PA Consulting

PA Consulting har fått ny CEO:. Panos Kakoullis har over 30 års bransjeerfaring med Deloitte og fungerte senest som leder innenfor området  Global Audit & Assurance Business, og har også ledet transformasjon og innovasjon i Deloitte.

Kakoullis vil jobbe tett sammen med Alan Middleton, administrerende direktør i PA, og gå over i rollen som administrerende direktør i løpet av 2020. Etter 13 år som administrerende direktør i selskapet vil Middelton fortsette i en rådgivende rolle.

 

-PA har et klart formål og er perfekt posisjonert for å få fart på veksten, og vi fortsetter vår reise for å bringe oppfinnsomhet til liv for våre kunder og våre mennesker. Jeg er glad for å ønske Panos Kakoullis velkommen til PA, sier Alan Middleton, administrerende direktør i PA Consulting: – Kakoullis bransjeerfaring, med oversikt over ledende innen profesjonelle tjenester, ferdigheter innen kunde- og relasjonsutvikling og erfaring med å styre komplekse globale operasjoner vil gjøre ham til en god leder for PA. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Panos Kakoullis når vi tar fatt på neste fase av vår ambisiøse vekstplan.

 

John Alexander, styreleder for PA Consulting, sier: “I løpet av de siste fire årene har PA doblet seg i størrelse under Middletons ledelse, og vi er innstilt på å gjøre det samme igjen. Panos Kakoullis bringer en kombinasjon av forretningsstyring og ledererfaring, drivkraft og ambisjoner og mellommenneskelige ferdigheter som gjør ham ideell for å ta PA videre på neste trinn i vår spennende vekstreise. Han har hatt gode resultater som leverer verdi til kunder og innovasjonsforretningsendringer gjennom hele karrieren.

 

– Jeg er virkelig spent på å være med i PA Consulting på et så sentralt tidspunkt, sier Panos Kakoullis.

-PA inntar et unikt sted i markedet med sin eksepsjonelle rekord med å levere smart, verdensendrende innovasjon for sine kunder i over 75 år. Jeg ser frem til å samarbeide med Alan Middleton og medarbeiderne i PA for å opprettholde dette og samtidig styrke PAs omdømme for å bringe innovasjon til liv for våre klienter og for samfunnet som helhet.

 

About the author

Related Posts