Eirik Lae Solberg begynner i Deloitte

Mandag 3. februar startet Eirik Lae Solberg som Director i Monitor Deloitte, som er strategidelen av konsulentvirksomheten i Deloitte

Solberg vil inngå i et team som vil jobbe med strategisk rådgivning og utredninger til offentlige og private virksomheter, og få ansvar for noen av Deloittes prioriterte kunder.

– Eirik vil bli sentral i arbeidet vårt med å bistå våre kunder i utviklingen av fremtidens offentlige forvaltning, med all den kompetansen og erfaringen han bringer inn i Deloitte fra denne sektoren, sier Minken.

Vil bidra til å utvikle fremtidens offentlig sektor

– Etter valget sist høst har jeg sett etter en mulighet til å kombinere innsikten jeg har fått som folkevalgt i Norges største kommune og erfaringene fra regjeringsapparatet med utdanningen min og bakgrunnen fra IT-bransjen, forteller Solberg.

Deloitte Norge bistår virksomheter i omstillings- og effektiviseringsprosesser, strategiarbeid, økonomi- og virksomhetsstyring, organisasjonsutvikling, IKT-rådgivning, analyser og utredninger, samt juridisk rådgivning og revisjon, og bistand på skatt og avgift.

– Jeg er veldig fornøyd med å begynne her, og ser spesielt fram til å jobbe sammen med det solide fagmiljøet i Deloitte om utviklingen av fremtidens offentlige sektor, sier Solberg.

Fortsetter som politiker på fritiden

– Jeg vil fortsatt representere Høyre i bystyret, men nå på fritiden, sier Solberg.

About the author

Related Posts