Ny partner i Assessit

Konsulentselskapet Assessit AS, informerer om at Jørgen Myrland har begynt som ny partner i selskapet.

Myrland kommer fra stillingen som administrerende direktør for Cisco Norge, en stilling han hadde i over 12 år frem til han fratrådte 1. mai i år.

Jørgen Myrland skal arbeide med organisasjonsutvikling i Assessit, med spesiell fokus på leder-vurderinger og prosesser relatert til oppkjøp og fusjoner.

– Jeg er svært glad for å bli del av Assessit, sier Jørgen Myrland. Selskapet er tungt faglig forankret og baserer sin virksomhet på nyeste forskning og praksis innen lederutvikling og -utvelgelse.

– For meg er det inspirerende å få arbeide med å utvikle og utfordre morgendagens ledere i et sterkt faglig miljø. Jeg bærer med meg omfattende ledererfaring inn i min nye rolle. Samtidig innebærer min overgang fra leder til konsulent en svært interessant personlig utfordring. Jeg ser frem til å arbeide i et team med 45 fremragende konsulenter, sier Myrland.

– Mange virksomheter går glipp av forventede verdier og synergier ved fusjoner og oppkjøp fordi man ikke adresserer kulturell kompatibilitet under due diligence, og fordi man ikke inkluderer leder- og organisasjonsutvikling i integrasjonsprosessene. Dette er utfordringer jeg ser frem til å arbeide med i Assessit, avslutter Jørgen Myrland

Myrland har over 30 års fartstid fra ledende stillinger i Cisco, Sun Microsytems, Oracle og IBM.

Assessit er også kjent for kåringen av Årets Unge Ledere, som selskapet nå gjennomfører for sjette år på rad.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply