Her er årets finalister!

Årets Konsulentpriser deles ut på Virke Arena 22. september.
Årets leder og Ærespris offentliggjøres på selve kvelden. Her er finalistene til Årets oppdrag og Årets konsulentselskap.

Konsulentguiden i samarbeid med Virke står bak kåringen av Årets Konsulentpriser. Over 1000 kjøpere av konsulenttjenester vurderer tjenestene til konsulentselskapene etter en rekke parametere.
Årets Konsulentselskap
Årets Konsulentselskap er vurdert etter:
• Konsulentenes faglige kompetanse
• Tjenestenes bidrag til å løse selskapets utfordringer
• Kompetanseoverføring til kunde
• Konsulentenes evne til å levere til fastsatte mål
På bakgrunn av resultatene fra Konsulentguidens analyser har juryen valgt ut følgene selskaper som finalister til Årets konsulentselskap 2022:
Bouvet, EY og AFF

–  Vi i EY er stolte og glade over å bli nominert som Årets Konsulentselskap. Spesielt stas er det fordi våre kunders egne vurderinger ligger til grunn for nominasjonen. Vi er ydmyke og takknemlige for den tilliten de viser oss, sier Eirik Albrigtsen, partner i EY og leder for forretningsområdet Consulting.

–Wow – dette var utrolig gøy, og tusen takk for nominasjonen. Dette er en stor anerkjennelse av de flinke folka i Bouvet som går foran og bygger fremtidens samfunn hver dag sammen med våre kunder, sier Marianne Tuen Smedås, leder for Forretningsdesign, Bouvet Øst.

Årets Konsulentoppdrag
Finalister til Årets Konsulentoppdrag er følgende prosjekter:
Yara International ASA – Når teknologi fungerer til fordel for bonden : IBM
Nytt styringssystem i Aker BP: Sopra Steria.
Fifty Fifty som er et program med fokus på FNs bærekraftsmål nr. 5 for å få flere kvinner til topps i næringslivet : AFF.

–AFF setter stor pris på å bli nominert i selskap med så mange gode aktører og leverandører. Å være en relevant partner for utvikling av organisasjoner og ledere i skiftende tider er en oppgave vi som stiftelse har hatt gleden av å ha i 70 år. En nominasjon er en sterk og god bekreftelse på at vi skaper arenaer som fremmer utvikling, innsikt og nytenkning for virksomhetene vi jobber med, sier Beate Karlsen, direktør AFF.

Juryen til Konsulentprisen 2022 er bredt sammensatt av erfarne ledere fra konsulentbransjen og fra Akedemia.
Dette er juryen:
Svein Stavelin (Juryformann): Founder & Managing Partner Incepto, tidligere konsernsjef for Avenir / Ementor, Telecomputing og Creuna (og så co-gründer).
Hans-Henrik Merckoll, Adm. direktør / Country General Manager, IBM Norway.
Per Høiby Managing Partner First House.
Tale Skjølsvik, Prodekan Oslo Met, doktorgrad i consulting. Per-Egill Frostmann, Partner i Marshmallow. Hans Christian Westlye, Konsulent og rådgiver hos Tett Rådgivning AS, tidligere Virke.
Aleksander Holand Nordahl, bransjedirektør Virke.

About the author

Related Posts