Del gode anmeldelser på sosiale medier

Ny tjeneste fra Konsulentguiden: Konsulentkjøpere kan nå vurdere hvor godt fornøyd de er med tjenestene fra ulike selskap.

Har du brukt konsulenter og ønsker å dele erfaringen med andre?

Konsulentguiden har nå videreutviklet siden med mulighet for konsulentkjøpere til å vurdere konsulentselskapene. Vurderingene vil ambulere i høyre billedkant av forsiden med terningkast – og bli lagt til under presentasjon og tjenester ved det enkelte selskap. Vi vil også legge til rette for at selskapsprofilen og vurderingen skal kunne deles på Twitter, Facebook og Linkedin.

For å benytte seg av tjenesten må du gå inn på våre statistikker på venstre side i hovedmeny og velge ønsket selskap: Se eksempel under:

Basic og Premium

– Basic

Konsulentselskapet kan fremdeles ha kostnadsfri oppføring hos oss innunder tilhørende segment, men da kun med selskapsnavn og telefonnummer.

– Premium

Ved å velge Premium, får selskapet mulighet til å legge inn hvilke tjenester dere tilbyr, en egenkomponert presentasjon av selskapet, samt konsulentkjøpers vurdering med terningkast. Ved gode vurderinger kan man dele dette direkte gjennom f.eks. Linkedin eller Facebook.

Selskaper som pr. i dag er presentert med tjenester og presentasjon, og som ikke velger å  benytte seg av Premium – vil dessverre bare stå igjen med selskapsnavn og telefonnummer.

Pris for Premium abonnement for et år; Kr 2900.-.

Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere spørsmål:

Lars Rommen 98883746 eller lars.rommen@konsulentguiden.no

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply