Dette er finalistene til Årets Konsulentpriser 2013

Blant rekordmange tips og nominasjoner har vi nå funnet frem til finalistene til Konsulentprisen 2013.

– Det har vært stor interesse for prisen i år, og jeg vil si at vi i år har hatt et bredere og større utvalg å velge mellom enn noen gang, sier juryformann, Hans-Henrik Merckoll, Senior Vice President i EVRY Norge . Han mener den nye nominasjonsprosessen har bidratt til å øke oppslutningen om prisen.

Finalistene til Årets konsulentselskap er:

Avfall som løsning på fremtidens ressursproblem:

Case: Norsk Gjennvinning  Konsulentselskap: Considium

-Våg å gjøre det enkelt, sier daglig leder Siri Fürst i Considium

 

Attack Academy: Forskning ut i operativ hverdag

Case: DNB     Konsulentselskap: Assessit

-Ta hverandre på fersken når din kollega presterer bra, sier Rune Rimol i

konsulentselskapet Assessit

 

Digitalisering av universitet- og høyskolesektoren

Case: @BIStudentportal    Konsulentselskap: Capgemini

-Digital natives har begynt sin universitetsutdannelse, dette setter nye

krav til universitet og høyskoler, sier Torkel Sondresen i Capgemini

 

 

Hver av de nominerte har presentert sine case for juryen,  Capgemini arbeider i skjæringspunktet mellom teknologi, management consulting og outsourcing. Det nominerte prosjektet var @BI, en ny digital plattform for studentene ved Handelshøyskolen BI.

 Assessit er et ledende norsk konsulentselskap med Skandinavisk fotavtrykk. Deres tilnærming er tuftet på at gode ledere skaper bedre resultater. Det nominerte prosjektet var Kulturutviklingen Attack Academy for DNB Finans.

 Considium Consulting Group AS et norskeiet selskap med hovedfokus på resultatsikring hos sine kunder og har nominert prosjektet avfall som løsning på fremtidens ressursproblem.

Flertallet av de nominerte konsulentene har hatt oppdrag innenfor bedriftsrådgivning, IT-rådgiving, kommunikasjon og HR.

Kjønnsforsker og konsulent Anne Grethe Solberg, som hjelper kvinner med å fylle strategiske posisjoner og styreverv, ble i fjor utvnevnt til Åres Konsulent. Til årets pris er følgende konsulenter nominert:

Finalistene til Årets Konsulent er :

Adam S. Ikdal, Boston Consulting Group

Claus Sonberg, Zynk Communication & Leadership

Erik Holmelin, Agenda Kaupang

Karl Åge Midbøe, Econova 

– At vi nå har fått med bidrag fra både de typisk norske konsulenthusene som Agenda, Considium og Hartmark,  til de større internasjonale aktørene som BCG og Capgemini, er vi stolte av , sier Anne Cathrine Røste som er prosjektleder for Konsulentprisen 2013.

– Vi er også stolte av å vise til dyktige konsulenter i nystartede Zynk, som raskt har blitt et av de rådende selskapene innen sin kategori og Karl Åge Midbøe som etter mange års utvikling har produsert et av de beste verktøyene på markedet.

Claus Sonberg er valgt ut på bakgrunn av sitt arbeid med 22. juli kommisjonen samt utvikle og implementere ny visjon for TV2.

Karl Åge Midbøe har kommet opp med en unik verktøypakke med et felles konsept for analyse av individer, grupper, kunder og markeder. Rammeverket heter OAK, og er utviklet av Midbøe alene gjennom flere år.

Mens Erik Holmelin er nominert for sitt arbeid med en utviklingsanalyse for petroleumsvirksomhet i Sogn og Fjordane.

I følge Kapital har Konsulentprisen fått stadig større fotfeste i konsulentbransjen, og 24. april arrangeres Konsulentprisen 2013 med faglig program og utdeling av årets priser på Litteraturhuset i Oslo. Bak arrangementet står Konsulentguiden, og Institute of Management Consultants Norway. Hovedtemaet vil være megaprosjekter, med fokus på OL i Oslo i 2022, hva som kreves for å jobbe med komplekse samfunnsprosjekter, med ståsted i politikk, prosjektansvar og konsulentrollen. Prosjektansvarlig Eli Grimsby, byråd Ola Elvestuen og direktør i PwC Consulting Simen Olstad, som alle jobber med prosjektet, vil stå på talerstolen.

Det er noen få plasser igjen på arrangementet –

Link til påmelding :

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply