82.000 konsulenter – hvem er den beste?

Anne Grethe Solberg: Årets konsulent 2012

Vi har i de siste månedene lett etter de beste konsulentene i Norge – 24. april røper vi hvem som blir Årets Konsulent 2013.

I 2012 kåret vi Anne Grethe Solberg til Årets konsulent og Solberg gikk videre til en internasjonal finale sammen med selskapet Creuna, der begge var blant topp 3 verdens beste.
I år har vi gjort en ny vri, der vi valgte å spørre konsulentene selv hvem de ville engasjert hvis de skulle ha noe gjort.
Deretter har vi fulgt opp med en intervjurunde der kandidatene har presentert sine case for en fagjury.

På bakgrunn av dette vil juryen utdele 4 priser i år: Årets konsulent, Årets Konsulentselskap, Innovasjonspris og Ærespris.

Fornøyde konsulentkjøpere

Rundt 82.000 nordmenn jobber nå som konsulenter og konkurransen mellom de nominerte har vært knallhard. Flertallet av de nominerte konsulentene har hatt oppdrag innenfor bedriftsrådgivning, IT-rådgiving, kommunikasjon og HR, disse områdene dekker rundt 50 prosent av oppdragene innenfor consulting i Norge i dag.

På Konsulentdagen den 24. april vil dere få høre mer om de mest spennende oppdragene i året som gikk.  Vi vil også ha fokus på OL 2022 og hva som kreves for å jobbe med komplekse samfunnsprosjekter, vi behandler de ulike perspektiver med ståsted i politikk, prosjektansvar og konsulentrollen.

Dersom du ikke har meldt deg på enda, kan du gjøre det via linken under.

Link til påmelding

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply