bspoke kåret til Norges beste arbeidsplass

Great Place To Work Norge har annonsert listen over Norges beste arbeidsplasser, der konsulentselskapet bspoke ble kåret til Norges beste arbeidsplass i kategorien 20 – 49 ansatte.

–  Det er utrolig stas å få denne anerkjennelsen fra Great Place to Work! All ære går til våre fantastiske medarbeidere, som hver dag er med på å skape en inkluderende, artig og spennende arbeidshverdag. Jeg blir stolt over å se hvor langt vi har kommet sammen, og det er veldig inspirerende å se hvordan folka her tar vare på hverandre og skaper en trygg arbeidsplass, sier Henrik Holum, daglig leder i bspoke.

Som et IT-konsulentfirma sitter de fleste av våre konsulenter ute hos kundene, der mange også blir over lang tid. Det er derfor et stort fokus på å skape eierskap og felleskap internt i bspoke, for å sørge for at våre medarbeidere opplever tilhørighet til selskapet.

–  Vår viktigste faktor for å ha suksess med felleskapet er å inkludere våre medarbeidere i alle prosesser. Det er de som er hjertet i selskapet, og det er helt naturlig at det er de som skal være med på å bestemme retningen vi går i. Vi har årlige strategisamlinger og månedlige firmadager, der alle sammen har en stemme og kan bli med på avgjørelser. I tillegg er det viktig for oss å skape sosiale og faglige samlinger i arbeidstiden, slik at alle har mulighet til å delta. Vi ser at folka våre trives i hverandres selskap, så det er viktig å gi de en arena, tid og budsjett for å møtes. Det er utrolig gøy å se at de har det bra på jobb og at vi scorer så høyt på undersøkelsen, sier Henrik Holum, daglig leder i bspoke.

Kåringen veldig stas, men det er innsikten vi får fra undersøkelsen som er gullgruven

Great Place To Work undersøker årlig arbeidsmiljøet i over 500 norske virksomheter, og har en svært grundig og anonym medarbeiderundersøkelse. Undersøkelsen gir oss meningsfylte målinger, som gir grunnlag for å jobbe videre for å øke trivsel på arbeidsplassen. I tillegg til Great Place To Work undersøkelsen bruker vi i bspoke andre verktøy for å måle medarbeidertilfredsheten en gang i måneden.

–  De siste årene har vi hatt en betydelig vekst, så det har vært helt essensielt å kunne måle tempen på våre medarbeidere under veksten. Vi har brukt Great Place To Work undersøkelsen helt siden vi var ti ansatte, så det er spennende å måle og sammenligne dataen fra år til år. Det gir oss godt grunnlag for å se hva som funker, hva som ikke funker og hva folka våre trenger mer av, sier Einar Omdal, COO i bspoke.

 

Arbeidet med å bygge Norges beste arbeidsplass fortsetter

–  Vi takker Great Place To Work for denne strålende anerkjennelsen! To år på rad har vi kommet helt til topps, som selvfølgelig er veldig gøy. I kveld blir det feiring med våre fantastiske medarbeidere, før vi allerede på førstkommende fredag skal arrangere vår internkonferanse. Her blir alle medarbeiderne tatt ut av prosjekter for å delta på en dag med mye faglig påfyll, strategi og selvfølgelig sosial hygge. Arbeidet med å bygge Norges beste arbeidsplass fortsetter, og vi jobber hver dag for å sørge for at folka våre har det bra på jobb, avslutter Henrik Holum, daglig leder i bspoke.

About the author

Related Posts