Årets konsulent selskap 2014

First House er kåret til Årets konsulentselskap 2014. Juryen fremhever i sin begrunnelse at First House har oppnådd reelle resultater i prosjekter av stor samfunnsmessig betydning.

– Dette er først og fremst en stor anerkjennelse til alle våre medarbeidere sier en stolt administrerende direktør i First House, Per Høiby.

– Jeg ser også på prisen som en bekreftelse på at selskapets filosofi om å ha den tyngste seniorkompetansen, mennesker som selv har stått i stormen, har gitt resultater, sier administrerende direktør Per Høiby i First House.

Prisen er blitt delt ut siden 2008, og blant tidligere vinnere er Hartmark Consulting, Considium og Accenture.

– Vi er stolte over å være i et så fint selskap, sier Høiby.

Årets jury har bestått av Hans-Henrik Merckoll (leder), direktør for consulting i EVRY, Per-Egill Frostmann, FMC Executive, Anne Cathrine Røste, daglig leder Konsulentguiden, Trond Kristiansen, partner i Semco og Tale Skjølsvik, førsteamanuensis i økonomi og ledelse ved Høyskolen i Oslo og Akershus

I sin begrunnelse for kåringen av First House til årets konsulentselskap, sier juryen:

 «First House AS har siden starten i 2009 vært omdiskutert i det norske samfunn knyttet til selskapets ansettelser av topptunge politikere. Integrasjonen av politikk og næringsliv har vært selve kjernen til suksessen for selskapet, men også ført til mye debatt og negativt omtale.

First House ble nominert på bakgrunn av to oppdrag som begge har stor samfunnsmessig betydning. Begge oppdragene kunne vise til reelle resultater. I tillegg viste selskapet til strukturert fremgangsmåte blandet med kreativitet og gjennomføringsevne. Konsulentoppdragene har i hovedsak bestått av endring av opinion knyttet til sentrale institusjoner i samfunnet. I begge tilfeller har First House mobilisert og utviklet folks bilde av sine oppdragsgivere på en spennende måte. Selskapet har i tillegg vist viktigheten av å la strategier virke over tid for å sikre verdiskaping.»

– Juryen har gått dypt inn i de to prosjektene vi ble nominert for, og vi er svært glade for at den anerkjenner den positive betydningen vi har hatt i viktige prosesser for våre kunder, sier Høiby.

De øvrige nominerte til prisen var Creuna og Din Utvikling.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply