Nominer inn til Konsulentprisen 2022

I fjor hadde vi et vellykket, men digitalt arrangement. Nå som samfunnet er åpnet opp har bransjen mulighet til å møtes på fantastiske nye Deichman 15. juni 2022.

Det er fremdeles mulighet for å nominere inn selskaper til Årets Leder, Årets Prosjekt og Årets Konsulentselskap. Nomineringsfrist: Snarest

Nominer inn her

Konsulentprisene blir delt ut under Konsulentdagen: Arrangementet er et samarbeid med Virke og Konsulentguiden. m

Dette blir et spennende arrangement med interessante foredragsholdere, aktuell tematikk, Konsulentpriser, god mat og underholdning.

Her er link til påmelding

 

Eksempel på en verdig vinner fra tidligere år:

10-årets beste konsulentoppdrag 2017: Accenture

 

For Accentures løpende og betydelige bidrag i vår digitale utvikling valgte juryen å gi Accenture prisen for 10-årets oppdrag:

I 2008 ble Accenture tildelt årets konsulentpris på bakgrunn av sitt arbeid med Altinn. 10 år senere regnes prosjektet fortsatt som et av de mest utfordrende, samtidig mest vellykkede prosjektene i norsk konsulentbransje.

Siden 2008 har mye skjedd. Norge fremstår i dag som blant de digitalt ledende land. Den viktigste grunnen til dette er mulig er at Altinn nå brukes som en plattform for utviklingen av en hel rekke nye tjenester for statens ulike virksomheter: Accenture har siden begynnelsen vært en viktig del av denne offentlige digitale transformasjonen.

About the author

Related Posts