Vår Energi velger Sopra Steria

NY AVTALE: Sopra Sterias kontrakteier, Rolf Erik Svarstad (til venstre), sammen med Vår Energis kontrakteier Stein Tyldum. Bak: IT Service Delivery-leder Kjell Skaare-Fatland og TDS & Support Manager Jan Bjarne Tengesdal. Begge er tilknyttet Vår Energi og har vært tett involvert i anbudsprosessen.

Sopra Steria skal utvikle og drifte IT-infrastruktur for Vår Energi, den tredje største produsenten av olje og gass på norsk sokkel. – Ekstremt spennende, sier Rolf Erik Svarstad i Sopra Steria.

– Dette er selvfølgelig stort og viktig, sier Svarstad, som er direktør for energisektoren i Sopra Steria. – Vi blir med dette en innovativ og strategisk teknologipartner for Vår Energi.

Leveransene vil omfatte alt fra brukerstøtte, innovativ ITIL-basert drift av IT-infrastruktur og prosjekttjenester. Avtalen ble signert rett før jul og gjelder for minst fem år fremover.

Rolf Erik Svarstad er overbevist om kompetanse var avgjørende for at valget falt på Sopra Steria.

– Vi har det største fagmiljøet med de beste fagfolkene på feltet. I tillegg har vi lang erfaring i å modernisere IT-infrastruktur i ulike virksomheter, sier Svarstad.

Han ser fram til å være med Vår Energi på veien videre.

– Selskapet blir en av våre mest spennende og prioriterte partnere. I tillegg bidrar avtalen til ambisjonen vår om å vokse videre i Stavanger.

Sopra Sterias regionskontor i Stavanger har i dag 280 medarbeidere.

 

About the author

Related Posts