Ny partner til PA Consulting

Mozhgan Tavakolifard blir ny partner i PA Consulting, og trer med det inn i den norske ledergruppen. Hun har både sterk akademisk kompetanse med doktorgrad i maskinlæring (AI) fra NTNU, gründer av flere selskaper og bred industriell erfaring fra blant annet Accenture.

– Tavakolifard har en unik kombinasjon med dyp teknisk kunnskap om AI og maskinlæring kompinert med sterk bransjeerfaring, som er svært relevant for vårt team og våre kunder. Vi ser også frem til at hun blir en del av vår norske ledergruppe, sier Grete Kvernland-Berg, leder i PA Consulting Norge

I PA Consulting vil Mozhgan ha globalt ansvar for data og maskinlæring, og skal samtidig bygge opp et fagmiljø rundt data og maskinlæring i PA Norge.

Mozhgan ble også kåret av Abelia som en av Norges 50 ledende kvinner innen tech i 2021. I tillegg har hun startet en rekke selskaper, og er en anerkjent foredragsholder innen teknologi.

– Tavakolifard er en av de få i Norge som har gjort en TED Talk. Hun har en unik evne til å snakke om teknologi på en måte mange kan forstå, og vi ser frem til å bringe denne egenskapen inn til kundene våre, sier Kvernland-Berg.

PA Consulting har omtrent 70 medarbeidere i Norge som arbeider med rådgiving innen digital & data og business design mot både privat næringsliv og offentlig sektor.

– Jeg har sterkt tro på arbeidsplasser der engasjerte mennesker jobber sammen med en felles visjon. PA er et selskap med sterk entreprenør-kultur, som appellerer til gründeren i meg. PA Consulting har vist en sterk utvikling de siste årene, og jeg ser frem til å bli en del av teamet, sier Mozhgan Tavakolifard.

About the author

Related Posts