Ny administrerende direktør i Atea Norge

Ole Petter Saxrud er utnevnt til administrerende direktør i Atea Norge, med virkning umiddelbart. Han erstatter Michael Jacobs, som forlater Atea.

Ole Petter Saxrud begynte i Atea i mars 2020 som daglig leder for Region Øst i Norge. Region øst er den største regionen i Norge, og dekker Oslo og befolkningen rundt. I tillegg har Ole Petter hatt det overordnede ansvaret for profesjonelle tjenester i Norge det siste året. Før han begynte i Atea, jobbet Saxrud for IT -konsulentfirmaet Sopra Steria fra 2008 – 2020, sist i stillingen som direktør for Infrastructure Consultancy. Han har også tidligere jobbet som IT -direktør innen Verisure. Han har tidligere tjenestegjort i det norske militæret i 10 år, med ansvar for lederopplæring, etterretning og sikkerhet.

– Jeg er glad for å kunngjøre utnevnelsen av Ole Petter Saxrud som administrerende direktør i Atea Norge, sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør i Atea Group.

-Ole Petter har gjort en veldig god jobb med å administrere den største forretningsenheten i Atea Norge de siste to årene. Han har også mange års ledererfaring fra IT -bransjen, et område av strategisk betydning for Atea. Vi ser frem til Ole Petters bidrag som administrerende direktør i Atea Norge og som medlem av toppledelsen i Atea Group.

 

About the author

Related Posts