Selger svensk IT-driftsavdeling til TeleComputing

Konsulentselskapet Sopra Steria selger sin IT-driftsavdeling i Sverige, for å satse videre som et rendyrket konsulentselskap. Heretter skal skandinavisk drift organiseres fra Norge.

– Salget av vår IT-driftsavdeling gjør at vi kan konsentrere oss om å bygge opp en slagkraftig konsulentorganisasjon i Sverige. Dette vil være et viktig ledd i vår skandinaviske satsing fremover. Sverige er et stort og viktig marked for oss, sier Kjell Rusti, administrerende direktør for Sopra Steria i Skandinavia, og fortsetter:

– Fokuset til Sopra Steria blir fremover å tilby rådgivningstjenester innen Business Consulting, infrastrukturrådgivning, systemutvikling og integrasjon.

Vennligsinnet overtakelse 

1. mai kjøpte TeleComputing den svenske IT-driftsavdeling til Sopra Steria. Samtlige kunder får videreført sine avtaler og alle de 27 medarbeiderne beholder jobbene sine.

– Dette er en vennligsinnet overtagelse hvor TeleComputing tar over våre driftskunder, ansatte og leverandører. Vi er sikre på at kundene vil bli ivaretatt på en meget god måte, sier Rusti.

Han forteller at salget følger Sopra Sterias nye strategi om å levere driftstjenester på tvers av Skandinavia fra Norge.

Tar imot nye kolleger 

Sven Tore Kaasa, administrerende direktør i TeleComputing AS og konstituert konsernsjef i TeleComputing Sweden AB, sier at de er svært fornøyde med avtalen:

 

– Vi synes at det er en veldig god match mellom behovene til Sopra Sterias driftskunder og hva vi kan levere, sier han.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply