Nye partnere i KPMG

Stine Lettrem og Alejandro Serrano-Kristiansen blir partnere i KPMG Law Advokatfirma fra 1. januar 2024. De bringer med seg spesialistkompetanse innen arbeidsrett og offentlige anskaffelser.

Stine Lettrem og Alejandro Serrano-Kristiansen blir partnere i KPMG Law Advokatfirma fra 1. januar 2024. De bringer med seg spesialistkompetanse innen arbeidsrett og offentlige anskaffelser.
Stine – En ledende kraft innen arbeidsrett

Stine Lettrem kom til KPMG for første gang i 2010. Etter å ha vært innom Simonsen Vogt Wiig og BDO Advokater AS fra 2013 til 2019, gjorde hun «comeback» i KPMG høsten 2019. I dag leder hun den nasjonale arbeidsrettsgruppen som jobber innenfor et bredt spekter av arbeidsretten og med fysisk tilstedeværelse i hele landet. Selv holder hun til i Tromsø. Stine ser frem til å fortsette å styrke KPMG Laws posisjon innen arbeidsrett og satsingen på juridiske tjenester.

–  Internt gleder jeg meg til å jobbe videre med områdene vi kan skille oss ut på – nemlig samarbeidsprosjekter på tvers av tjenesteområdene. Vi skal gå foran som et godt eksempel på at det lønner seg å slå hodene sammen. Ikke minst gleder jeg meg til å bidra til vekst her i nord.

Hun legger til at det er kulturen og menneskene i KPMG som gjør det til et godt sted å jobbe. – Faglig sett gir det spennende muligheter og mer helhetlige løsninger for kundene når vi jobber på tvers av disipliner og geografi.

Alejandro – Spesialist i offentlige anskaffelser og kontraktsrett

Alejandro Serrano-Kristiansen har over 14 års erfaring innen offentlige anskaffelser og har siden 2020 ledet satsingen på fagområdet i KPMG Law. Han har tidligere vært avdelingsdirektør for strategiske anskaffelser i Forsvarets logistikkorganisasjon. Alejandros primærfelt er anskaffelsesrett, kontraktsrett og forhandlinger.

– Vi opplever at kundene våre verdsetter den brede og spesialiserte kompetansen vi tilbyr gjennom vårt advokat- og rådgivningsmiljø. At vi kan bistå gjennom hele anskaffelsesprosessen har vist seg å være en klar fordel. Kundetilfredsheten gjenspeiler seg i flere oppdrag, og vi skal fortsette å utvide teamet med enda flere spesialister innen offentlige anskaffelser.

Alejandro sier at opprykket til partner er en anerkjennelse og et tydelig signal på at satsningen innen offentlige anskaffelser både har lykkes og bygges videre på.

Kundefokus og tverrfaglig samarbeid som nøkler til suksess

Cathrine Dalheim, Managing Partner i KPMG Law, ønsker Stine og Alejandro velkommen inn i partnergruppen.

– Stine og Alejandro har begge et sterkt kundefokus og er sentrale i vår spissede forretningsjuridiske satsning. De har begge lenge vært viktige ressurser for KPMG og jeg er stolt over å ha så dyktige, målrettede og ambisiøse – og ikke minst hyggelige – folk på laget vårt. Nå gleder jeg meg til å jobbe videre med dem med fortsatt fokus på å styrke selskapets juridiske ekspertise og utvikling av sterke kundeteam.

Et advokatfirma i sterk vekst

KPMG Law har lenge vært på topp innen skatt og avgift og har de siste årene hatt en målrettet satsing innen forretningsjus. I tillegg til å vokse innenfor arbeidsrett og offentlige anskaffelser har selskapet hatt betydelig vekst innen områdene selskapsrett, M&A, personvern og informasjonssikkerhet, granskning og finansregulatorisk.

KPMG har satt seg som mål å bikke en halv milliard kroner i omsetning innen 2025. Cathrine har tidligere delt sine tanker rundt hvordan det målet skal nås. Det handler primært om å fortsette å styrke nye satsingsområder samtidig som de etablerte tjenesteområdene vokser. KPMG Law er opptatt av å være et spesialistmiljø og bli større på de områdene advokatfirmaet er gode på.

About the author

Related Posts