Fra Accenture til PA Consulting

Dag Vidar Bendiksen blir ny associate partner i PA Consulting og går inn i den norske ledergruppen

 

Dag Vidar Bendiksen blir ny associate partner i PA Consulting og går inn i den norske ledergruppen. Bendiksen har over 15 års erfaring og kommer rett fra stillingen som Technology Strategy Director i Accenture.

Dag Vidar Bendiksen har bred nordisk industrierfaring, med spesielt fokus på telekom og energibransjen de siste årene. Han har jobbet med strategisk teknologirådgivning og støttet bedrifter med problemstillinger knyttet til hvordan utnytte teknologi til å skape forretningsverdi, satt opp og gjennomført endringsprogrammer, og hvordan håndtere IT i fusjoner og oppkjøpsprosesser.

-Bendiksen har imponerende erfaring, og han vil styrke oss både faglig og som et tilskudd til vår ledergruppe. Vi gleder oss til han blir en del av laget, sier Grete Kvernland-Berg, leder i PA Consulting Norge.

I PA Consulting vil Bendiksen lede arbeidet med strategisk teknologirådgivning. PA Consulting har om lag 60 medarbeidere i Norge, og leverer tjenester innen strategisk rådgivning og digital transformasjon i både privat næringsliv og offentlig sektor.

-Jeg ser frem til å bli en del av en sterk og innovativ global organisasjon som kombinerer dyp bransjekunnskap med praktisk erfaring. Mitt mål er å styrke det digitale fagmiljøet og bruke min spisskompetanse til å skape videre vekst i Norge og Norden, sier Bendiksen.

About the author

Related Posts