Støtter prosjektet «Digital leksehjelp» for unge

Capgemini inngått et strategisk samarbeid med Røde Kors. Capgemini vil i hovedsak støtte Røde Kors med deres prosjekt «Digital leksehjelp».

 Prosjektet er en digital arena hvor ungdommer får hjelp med lekser, og dermed like muligheter til utdanning, uavhengig av sin sosiale bakgrunn. I tillegg vil Capgemini bruke sin ekspertise innen IT til å forbedre og utvikle noen utvalgte IT-løsninger hos Røde Kors, som for eksempel samtaletilbudet, Kors på halsen, der unge kan chatte med Røde Kors om alt de har på hjertet.

– Partnerskapet med Capgemini Norge vil bidra til å løfte oss på digitale løsninger som er avgjørende for å kunne ha gode tilbud til alle unge. Vi setter stor pris på denne type samarbeid med næringslivet, sier Øyvind Stedal, programleder barn og unge i Norges Røde Kors. – De digitale tilbudene er viktige for å nå dem som bor langt unna ordinære aktiviteter eller som av andre grunner trenger støtte hjemme.

– Vi så en god match mellom verdiene til Røde Kors og våre egne, når vi valgte dem som vår strategiske partner for Corporate Responsibility. Prosjektet Digital leksehjelp passer perfekt med vår ambisjon om å dele vår kompetanse innen digital transformasjon. I prosjektet vil vi hjelpe barn og ungdom ved å inspirere til læring og øke deres kunnskapsnivå på en digital plattform, sier Jens Middborg, Country Manager for Capgemini i Norge.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply