Velger Sopra Steria for fjerde gang

Sopra Steria har enda en gang fått jobben med å levere utviklingstjenester til forvaltningen av Forsvarets sikre IKT-plattformer.

Rammeavtalen gjelder de neste to årene, med mulighet for forlenging i ytterligere fem år. Sopra Steria er eneste leverandør på avtalen.

– Vi har jobbet med Sopra Steria i mange år. De har dyp og bred kompetanse om våre eksisterende plattformer, og vi er trygge på at det gode samarbeidet vil fortsette i den videre forvaltningen av dagens plattform, sier direktør for IKT-kapasiteter i Forsvarsmateriell (FMA), Eiliv Ofigsbø.
Kjell Rusti, administrerende direktør for Sopra Steria i Skandinavia, er stolt over å ha jobbet sammenhengende med Forsvaret på det samme området i en årrekke. Han forteller at kontrakten er en av de største konsulentselskapet har vunnet de siste årene.

– Vi tar det som et komplement og en stor tillitserklæring å bli valgt for fjerde gang på rad. Dette er en stor og strategisk viktig avtale for oss, og vi gleder oss til å videreføre det gode samarbeidet med Forsvaret, sier Rusti.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply