Satser på Google Cloud

Konsulentselskapet Sopra Steria blir premiumpartner for Google Cloud Managed Service Provider (MSP).

Kunngjøringen skjedde under Google Cloud-toppmøtet i Paris denne uken. Kunder av skykonseptet Sopra Steria RightCloud, deriblant norske Aker BP, har allerede begynt å ta i bruk Google Cloud-teknologi.

– Som Google Cloud MSP-partner er vi i stand til å tilby kundene våre modne og skalerbare ende-til-ende-løsninger innen en rekke områder. Statusen som premiumpartner er en viktig milepæl i samarbeidet vårt med Google Cloud, sier Odd Inge Bjørdal, direktør for Digital Platform Services i Sopra Steria.

Google Cloud-løsningen inngår i Sopra Steria-tjenesten RightCloud, som omfatter Microsoft Azure, Amazon Web Services og Google Cloud. RightCloud-konsept er utviklet for å hjelpe offentlig og private virksomheter til å ta i bruk skyplattformene på en rask og effektiv måte. I tillegg tilbyr Sopra Steria SolidCloud som løsning for private skytjenester.

Bruno Hesse, som leder Alliances and Channel EMEA i Google Cloud, forteller at Sopra Steria er blitt håndplukket som én av bare 12 MSP-tilbydere på grunn av selskapets betydelige europeiske fotavtrykk.

– Sopra Steria har et omfattende tjenestetilbud innen både konsulentvirksomhet, system- og applikasjonsutvikling og forvaltning. Dette er svært viktige ingredienser for å lykkes med transformasjonsprosjekter i særlig store virksomheter, sier han.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply