Nyansettelser hos Dfind

I mai var begynbte Ingrid Våge Hovland og Eirik Strandkleiv med på Digital & IT-teamet i Oslo. Kompetansebehovet er stort og kandidatmarkedet er tøft, vi styrker derfor teamet vårt med to dyktige rådgivere som har både rekrutteringserfaring og hands on IT-erfaring i ryggsekken. Dette bidrar til at vi kan løse flere behov hos våre kunder med de rette kandidatene.

er opprinnelig fra Førde, men bor i dag på Frogner i Oslo. Hun er utdannet på NTNU med fokus på digital virksomhetsutvikling. På Masteroppgaven skrev hun om kunstig intelligens innen rekruttering og innovasjon. Ingrid har siden hun ble ferdigutdannet i 2020 jobbet som utleid konsulent gjennom Dfind Consulting. Hun er glad for å jobbe nært teknologien, men har savnet å jobbe mer med mennesker, bygge prosesser samt utfordre og ha dialog med rekrutterende ledere. Nå har Ingrid valgt å ta steget til Dfind for å bygge videre på det hun trivdes best med under studiene, nettopp å drive prosjekter og få folk til å jobbe sammen med teknologi som verktøy.

Eirik Strandkleiv er opprinnelig fra Ålesund, men bor i dag på Ensjø i Oslo. Han er utdannet siviløkonom på BI. Under studiene startet Eirik som researcher i et mindre rekrutteringsselskap og har ikke sett seg tilbake. Med 6 år som researcher og deretter 8 år som rådgiver har Eirik levert på både kommersielle og digitale roller. Han er opptatt av team, samarbeid og å kunne selge inn bredden fremfor det enkelte oppdraget.

About the author

Related Posts