Nytt rekordår for PA Consulting

PA Consulting har nettopp offentliggjort det globale årsresultatet for 2021, som avslører nok et økonomisk rekordår.

I 2021 har PA:

  • Globalt hatt en omsetning på over 6 milliarder kroner – som er en samlet vekst på 24 prosent på tvers av PA’s 22 lokasjoner globalt
  • Rekruttert mer en 50 nye partnere til firmaet
  • Ansatt 1400 nye medarbeidere
  • Lansert og øremerket ca. 90 millioner kroner til PA Foundation, som skal støtte ”disadvantaged groups” i hele verden.
  • Oppnådd en fremragende kundetilfredsheds-score, der 98 % av kundene vil anbefale PA Consulting videre

PA er et innovasjons- og transformasjonskonsulenthus med over 4000 spesialister innen offentlig sektor, finanssektoren, helse- og biovitenskap, energi, samt produksjon og transport. Konsulentene deres er eksperter innen strategi, innovasjon, design, rådgivning, IT, data, forskning og teknologi. PA opererer globalt fra kontorer i bl.a. København, London, Oslo, Stockholm, Amsterdam og New York.

2021 høydepunkter

Innovasjon for kunder

PA har som mål å pleie den naturlige nysgjerrigheten, bygge en positiv human fremtid og levere et unikt arbeid til kunder i en verden i stadig endring. Det skjer med en rekke eksperter – strateger, innovatører, designere, konsulenter, digitale eksperter, forskere, ingeniører og teknologer – som er i stand til å levere ende-til-ende innovasjon med sine kunder.

I 2021 designet PA Englands nye EV ladepunkts-konsept for å drive utviklingen  omkring elektriske køretøy i den globale innsatsen mot klimaendringer.

PA samarbeidet også med Unilever for å utvikle sin benmanningstrategi og beskytte ansatte etter hvert som pandemien akselererte. Sammen utviklet PA og Unilever et verdensledende digitalt verktøy som leverte sanntids og forutsigbar intelligens, globalt og regionalt ned til individuelle Unilever nettsider.

PA samarbeidet med oppstartsselskapet Wildtype for å bringe bærekraftig laboratoriedyrket laks til markedet for å ta vare på miljøet og samtidig møte forbrukernes etterspørsel, noe som muliggjør ren energiinnovasjon for vindturbinprodusenten Vestas.

Investering i mennesker

I 2021 tok PA til seg 1392 nye medarbeidere, inkludert 50 nye partnere.

Kjernen i PA´s personalstrategi er å sikre personlig og faglig utvikling av ansatte. I 2021 utvidet PA sine veilednings- og virtuelle læringsmuligheter via PA Academy. Selskapet rullet også ut Race Allyship-trening på tvers av gruppen, lanserte sitt Women in Leadership-program og fortsatte å utvide sine ansattes nettverk, inkludert Mental Health & Wellbeing, Military, Pride, RISE (Racial Inclusion and Social Equity) og Women’s Network.

Mot slutten av 2021 etablerte PA også ‘The PA Foundation’. Oppdraget til PA i samarbeid med The PA Foundation vil være å utvikle og inspirere mennesker, spesielt de som jobber med sårbare grupper, til å være morgendagens innovatører og ledere og å utvikle deres nysgjerrighet og oppfinnsomhet til beste for de som trenger det mest. PA har øremerket ca. 90 millioner danske kroner de neste fem årene til PA Foundation-arbeid, samt 10 000 timer konsulentarbeid på frivillig basis.

Henrik Ringgaard, Head of Denmark, PA Consulting sier:

-Når vi ser fremover, betyr et sterkt 2021 at vi er i en fantastisk posisjon for videre vekst – både for våre kunder og våre ansatte. Vårt formål og strategi er tydelig. Vi skal drive vekst ved å investere ytterligere i vår dype sektorkompetanse og slå sammen ende til ende kompetanse, for å skape best mulige løsninger for å møte våre kunders største utfordringer med dem, og vi vil også sørge for at vi fortsetter å rekruttere fantastiske talenter og investere ytterligere i å skape muligheter for våre ansatte til å lære, utvikle og bygge spennende og givende karrierer.

About the author

Related Posts