Ny leder for Capgemini i Norge

Jens Middborg er blitt utnevnt til ny leder for Capgemini i Norge. Han etterfølger Anil Agarwal som nylig ble utnevnt til leder for Capgemini i Skandinavia.

Vi er glade for å kunngjøre at Jens Middborg nå tar over som leder for Capgemini i Norge. Jens har lang fartstid i Capgemini og har levert svært gode resultater gjennom årene. Jeg er trygg på at han og hans lederteam vil levere i tråd med vår ambisjon for vekst og markedsandeler, i tillegg til å utvikle våre talenter i Norge», sier Anil Agarwal, President for Capgemini Scandinavia Business Unit.

Jens Middborg har over 20 års erfaring fra IT-bransjen og han begynte sin karriere i Capgemini tilbake i 2006. Siden den gang har han med stor fremgang innehatt ulike roller innen salg og toppledelse.

«Capgemini i Norge er godt posisjonert for å hjelpe virksomheter med sin digitale transformasjon, slik at de skal vinne markedsandeler både nå og i fremtiden. Nå investerer vi i det skandinaviske markedet og har som ambisjon å bli markedsledende i vår bransje» sier Jens Middborg, ny leder for Capgemini i Norge.

Biografi – Jens Middborg

Jens Middborg har over 20 års erfaring fra IT-, konsulent- og olje & gass-bransjen. Som senior teknologi executive, har Jens lang og bred erfaring fra salg og ledelse, outsouring / offshoring leveranser og selskaps- og forretningsrådgivning; fra operasjonell til taktisk og strategisk. Han er utdannet innen datavitenskap og økonomi ved universitetet i Stavanger. 

Om Capgemini

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med 200 000 ansatte i over 40 land. I 2017 rapporterte konsernet en omsetning på 12,8 milliarder Euro.

Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply