Utvider partnerskap med TCS

Vipps har utvidet sitt samarbeide med Tata Consultancy Services.

TCS vil bruke sin Machine First Delivery Model og skytjenester for å støtte norske Vipps digitale ambisjoner og fremtidig vekst.

– Rundt 75 prosent av den norske befolkningen bruker Vipps. Men vi står stadig overfor nye regler, ny konkurranse og økende forventninger fra kundene våre,» sier Jan H. Solhøy, CTO, Vipps AS.

– TCS er en viktig partner og vi ser frem til vårt fortsatte partnerskap. Med investeringer i teknologi og innovasjon fortsetter vi å utforske nye og nærliggende markeder med våre mål og fokuserer på å skape en enkel og grei brukerreise.Vi er stolte av å ha vært en del av Vipps reise siden begynnelsen og er glade for å utvide partnerskapet vårt og støtte deres digitale ambisjoner,» sa Hemakiran Gupta, leder for Business Unit, BFSI – Europe, TCS. »

TCS vil i avtalen utnytte automatisering, robotikk og kunstig intelligens i avtalen. Det sentrale prinsippet i denne modellen er å sette mennesker sammen og ikke mot maskiner. MFDM bruker maskinens evner for å løse komplekse problemer på en rask og forbedret måte, samtidig som de gir menneskelige innspill til maskinene, slik at de kontinuerlig lærer å løse komplekse problemer. Denne tilnærmingen løfter kundeopplevelsen når den intelligente maskinen oppnår betydelige produktivitetsforbedringer.

About the author

Related Posts