Nytt oppkjøp for Steria

Adm. dir. i Sopra Steria, Kjell Rusti (t.v.) med daglig leder Syver Anmarkrud og Tom Karlsen i Solid Group.

Sopra Steria sikrer seg etterspurte SAP-konsulenter gjennom oppkjøpet av det norske selskapet Solid Group AS.

Konsulentselskapet Sopra Steria er en ledende totalleverandør innen digitalisering, applikasjonsutvikling og forvaltning i Norge. Oppkjøpet av Solid Group, en anerkjent leverandør av SAP-tjenester, styrker Sopra Sterias posisjon ytterligere.

– Dette er et strategisk viktig oppkjøp som komplementerer vår sterke posisjon i applikasjonsutvikling og forvaltningsområdet. Vårt mål er å bli det ledende miljøet i Norge, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria.

Solid Group ble etablert i 2006, har 17 ansatte og kunder i både offentlig og privat sektor. Selskapet har utelukkende fokusert på SAP-ekspertise, med spesiell fokus på brukervennlige SAP-løsninger og automatisert arbeidsflyt.

– Vi ønsker å komplettere vårt tilbud til markedet med nå også å kunne tilby rådgiving og løsninger innen ERP, og fremover ønsker vi både å tiltrekke oss SAP-kompetanse samt vinne kontrakter med aktører innen store private og offentlige selskaper som allerede benytter seg av SAP, sier Rusti.

Grunnlegger og daglig leder i Solid Group, Syver Anmarkrud, ser frem til at firmaet nå blir en del av Sopra Steria.

– Vi ser frem til å jobbe i et ledende konsulentselskap som deler vårt syn på viktigheten av å fokusere på utviklingen av konsulentenes faglige kompetanse og daglige trivsel på jobben. Vi gleder oss til å bli en del av et selskap som er kjent for å ha et av de beste arbeidsmiljøene i landet, sier Anmarkrud.

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap som tilbyr en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 38 000 medarbeidere i 20 land, og hadde omsetning på 34 milliarder kroner i 2015.

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply