Sopra Steria Graduate 2023

Vil du være med å løse fremtidens samfunnsutfordringer?Hos oss får du en rakettstart på arbeidslivet hos Norges beste arbeidsplass! Vi har i dag kontorer i Oslo, Bergen Stavanger, Trondheim, Drammen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad og Hamar, og ønsker nyutdannede ved alle kontorer.Synes du de fleste graduate-programmer fremstår som nesten helt like? For å gjøre det litt enklere for deg å velge, vil vi fortelle om de to tingene som skiller oss ut fra de aller fleste, ja – kanskje alle: Muligheter og kunnskapsdeling.Å ha flere muligheter er nemlig lurt dersom du ennå ikke har bestemt deg for hva du ønsker å bli skikkelig god på. Vi har varierte prosjekter, flere forskjellige roller og et utall ulike kunder å jobbe med. Det gjør at du har mange muligheter til å ombestemme deg, dersom du vil jobbe innen nye fagområder og bransjer. Du vil i så fall ikke bli den første.Vi er gode på kunnskapsdeling. Her er det alltid noen som vil øse av sin erfaring, og har du en idé på lager er det mange som vil utvikle den sammen med deg. Power of Sharing er et begrep som sitter i ryggmargen hos de som jobber hos oss, for vi tror på at kunnskap som deles, den vokser. Med ulike fagmiljøer vil du få et mangfold av innspill, ikke bare de samme tankene, om og om og om igjen.

 

 

Hvilken bakgrunn har du?

Vi ser etter deg som ønsker å være med på å utvikle samfunnet sammen med våre kunder. Hos oss får du jobbe med ulike teknologier og fagområder i forskjellige bransjer, slik som systemutvikling (Java, .Net), big data, data engineering, nettverk, cyber security, samhandlingsløsninger, skyplattformer (Azure, Linux, Aws, Google), design og testutvikling, for å nevne noen.

I Sopra Steria jobber det ikke bare teknologer. Vi har også sterke fagmiljøer med kolleger fra helt andre studiebakgrunner. Har du mastergrad innen områdene siviløkonomi, industriell økonomi, samfunnsvitenskap, informasjons- og dokumentasjonsforvaltning, digital samhandling, strategi, forvaltningsinformatikk, humanetiske fag eller en grad som inkluderer personvern og/eller informasjonssikkerhet? Da vil vi veldig gjerne at du søker.

 

Få venner og nettverk for livet

Du blir fast ansatt fra dag én, og Accelerate-programmet går ved siden av din jobb som konsulent. Du vil få innsikt i alt fra hvordan vi jobber og tenker, innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og til kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Parallelt jobber du tett sammen med kunden på ett eller flere prosjekter.
Litt av poenget med denne tiden er å bli kjent med andre Graduates fra alle avdelinger hos oss. Dette nettverket vil være verdifullt gjennom hele din karriere, det er vi ganske sikre på. I tillegg får du venner for livet.

 

Gode grunner til å velge oss:

  • Du får den beste muligheten til å bli kjent med ulike prosjekter, roller og bransjer og dermed finne ut av hva du vil bli skikkelig god på.
  • Kolleger som ønsker å dele av sin erfaring og kunnskap.
  • Muligheten til å delta på kurs, seminar, faglige samlinger og ta forskjellige sertifiseringer, for du er vel ikke ferdig utlært?
  • Så burde vi sikkert nevne at vi er kåret til Norges beste arbeidsplass seks år på rad, har seks ukers ferie og bedriftshytter på Beitostølen, Hafjell, Hemsedal, Norefjell og Trysil.
  • Dessuten har vi 50 ulike aktivitetsgrupper innen alt fra idrett og friluftsliv til gaming og karaoke.

Hvem er så du?

Vi ser etter deg som er nyutdannet våren 2023, enten med bachelor eller master. I tillegg kjenner du deg igjen i følgende:

  • Du liker å tilegne deg kunnskap raskt, og dele den med andre
  • Du liker både teknologi i seg selv, og hvilke endringer den kan skape
  • Karakterer som gjør deg og de rundt deg stolte
  • Du kommuniserer godt på norsk, muntlig og skriftlig
  • Du har ikke mer enn 1 års relevant arbeidserfaring etter endt utdanning

I Sopra Steria har vi fokus på innovasjon, samhandling og digitalisering, både internt og hos våre kunder. Du må ha et ønske om å hjelpe våre kunder med å forstå hvordan samfunnsendringer og ny teknologi påvirker prosesser og virksomheter i offentlig og privat sektor.

Søknadsfrist og prosess:
Trykk på søk her for å lese mer om fagområder og dine muligheter hos oss.
For å vurdere din søknad vil vi at du legger med følgende dokumenter: søknadsbrev, CV, karakterutskrift/vitnemål.
Oppstart er 1. august 2023, tidligere oppstart kan vurderes.

 

For et innblikk i hvordan hverdagen er for våre graduates, ta en titt på vår Facebook- eller Instagramkonto som styres av våre nyutdannede.

Om arbeidsgiveren

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste seks årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.
Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.
I 2021 ble EGGS en del av Sopra Steria for å styrke satsingen på designdrevet innovasjon. Sammen er de en helhetlig og strategisk endringspartner for fremtidens virksomheter.
Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,7 milliarder i 2021. I Norge sørget 2500 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021.

About the author

Related Posts