Heidi Ravndal til Sopra Steria

Heidi Ravndal (32) skal styrke det internasjonale konsulentselskapet Sopra Sterias voksende satsing på infrastrukturrådgiving i olje- og gassektor.

Sopra Steria er det nest største konsulentselskapet i Norge og har det største fagmiljøet innen infrastrukturrådgiving.

 

– Det ingen hemmelighet at vi ønsker å styrke oss i olje- og gassektoren. Deler av bransjen er i ferd med å legge de verste nedgangstidene bak seg. Nå er det mange som skal konsolidere og gjøre nye investeringer, og dette er omstillinger som også påvirker IT. Disse forretningsendringene ønsker vi å hjelpe kundene med, sier Ravndal.

Hun skal jobbe spesielt opp mot næringslivet i Stavanger.

– Vi skal hjelpe kundene med deres digitaliseringsprosjekter, både fra et teknologi-, prosess- og organisasjonsperspektiv, sier 32-åringen.

Ravndal kommer fra ledende salgsstilling i Wellit, en offshorerettet programvareaktør i Stavanger. Hun har også jobbet fem år i teknologiselskapet Datametrix i både Oslo og Stavanger, og har utdannelse fra blant annet Fudan University i Shanghai.

– Vi skal komme tettere på regionen og på kundene våre her. Vi vil samtidig selvsagt trekke på kompetansen Sopra Steria sitter på både i Oslo og internasjonalt, sier Ravndal.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply