Velger TSC som IT-leverandør

Bane NOR har valgt Tata Consultancy Services (TCS) som IT-leverandør for å sikre tilgang til det norske jernbanenettets digitale systemer.

 

Bane NOR trengte en  IT-partner for bedre å sikre tilganger for ansatte, samarbeidspartnere og togoperatører til Bane NORs IT-systemer. TCS vil ved hjelp av team i Norge og Europa, støtte Bane NOR med IT-tjenester som Identity Governance and Administration (IGA), Identity Lifecycle Management og tilgangsstyring.

– TCS foreslo en grundig plan og prosess for å støtte Bane NOR, og vi er trygge på vår beslutning om å tildele kontrakten. Det var en god match. Spesielt med hensyn til TSC evne til å opptre som strategisk partner samt selskapets skalerbarhet, fleksibilitet og helhetlige tilnærming til IGA. Med tilgang til både lokale og globale ressurser viste de at de kan møte Bane NORs behov, sier Tom Remberg, CISO i Bane NOR.

En viktig del av IT-prosjektet er TCS IdentiFence – identitets- og tilgangsstyringsmodulen (IAM), som er en del av TCS’ Cyber Defence Suite. Plattformen bruker automatisering og analyse for å sikre riktig tilgang til de digitale ressursene. IdentiFence™ håndterer identitets- og tilgangsrisiko gjennom automatiserte sikkerhetskontroller, og gir bedre styring og administrasjon gjennom hele livssyklusen for digital identitet. Det muliggjør raskere time-to-market, en bedre brukeropplevelse og sikrer samsvar og risikostyrt tilgangskontroll på tvers av både lokal og skybasert infrastruktur.

– Vi er stolte over å bli valgt som Bane NORs partner for å styrke deres identitets- og tilgangstjenester. Ved hjelp av TCS IdentiFence  kan vi både oppgradere Bane NORs identitets- og adgangsstyring og forbedre brukeropplevelsen. Vi ser frem til å ta fatt på prosjektet sammen med Bane NOR og håper at vi vil fortsette et tett samarbeid fremover, sier Rajan Maheshwari, Country Manager i TCS Norge.

About the author

Related Posts