Ikano velger TCS

Ikano Bank velger TCS for transformasjon av tjenester.

 

Ikano Bank, kjent som banken til IKEA, tilbyr en rekke finansielle tjenester som lån, sparing, boliglån og kredittkort, inkludert leasing og finansiering til små og mellomstore bedrifter over hele Europa. Tata Consultancy Services (TCS) skal hjelpe Ikano Bank med å forenkle IT-systemene og raskt kunne lansere verdifulle finansielle tjenester ved hjelp av sin Global Banking SaaS Platform, BaNCS

Tidligere har selskapet brukt ulike kjernebankløsninger i de åtte markedene de er etablert i, noe som har ført til siloer internt i organisasjonen, hindret helhetlig risikostyring samt konsistent kundeopplevelse.

For å oppnå visjonen om å bli en bank for fremtiden, har Ikano Bank startet en transformasjonsreise som kan støtte rask lansering av nye produkter og ekspansjon til nye markeder. Banken valgte TCS BaNCS . Målet er å transformere og konsolidere bankens felles europeiske kontoer, innskudd og usikrede utlånsvirksomhet gjennom TCS BaNCS-plattformen.

­ – Vi er sikre på at dette vil hjelpe oss med å drive innovasjon og gi kundene våre bedre opplevelser og raskere responstider, sier Mikael Andersson, som er ansvarlig for digital levering i Ikano Bank.

– Vi er glade for å få lov til å samarbeide med Ikano Bank i deres transformasjonsreise. TCS BaNCS Global Banking SaaS-plattformen gir et sterkt, fremtidsklart, skybasert digitalt fundament som vil støtte bankens innovasjons- og vekststrategi. Vi har gjennom årene opparbeidet oss mye erfaring med å gjennomføre slike transformasjoner, sier Venkateshwaran Srinivasan, global leder for finansielle løsninger i TCS.

TCS BaNCS-løsninger er utviklet med prinsippet «Digital first, Cloud first».

About the author

Related Posts