Til topps på miljø

Steria har fått toppkarakteren 100A på den internasjonale miljørangeringen til CDP. De siste fire årene har it-selskapet redusert sine klimautslipp med 31,6 prosent.

På verdensbasis fikk bare 11 av totalt 4500 målte selskaper karakteren 100A av CDP, tidligere kjent som Carbon Disclosure Project. Karakteren måler både arbeid med å redusere utslipp samt hvor åpent et selskap er med å dele miljøinformasjon med omverden.
I 2008 satte Steria et mål om å redusere klimautslippene sine med 30 prosent over 12 år. Allerede i 2012 var utslippene redusert med 31,6 prosent. Siden 2010 har Steria vært karbonnøytrale på forretningsreiser på bakken og i luften. Tidligere i år ble også selskapets datasentertjenester erklært karbonnøytrale.
– Sterias oppsiktsvekkende resultater skyldes selskapets innsats for miljøet de siste årene, både internt og ute hos kundene, sier administrerende direktør i CDP, Paul Simpson. CDP står bak verdens eneste globale system der både selskaper og byer kan måle, rapportere og dele miljøinformasjon.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply