Svenske Radar etablerer kontor i Norge

Det svenske analyse- og rådgivningsselskapet Radar ekspanderer og lanseres nå i Norge.

Lanseringen på det norske markedet er selskapets første ekspansjon utenfor Sverige.

Planen er å vokse virksomheten i Norge i løpet av 2023 med flere ansatte.

Radar er leverandør av lokal og datadrevet innsikt samt rådgivning til IT- og teknologileverandører, investorer i IT-bransjen og beslutningstakere fra privat eller offentlig sektor. Radar har i mange år hatt en økende etterspørsel i Norge og ønsker nå etablere seg her i landet.

Usikre tider i IT

Vi lever i en usikker tid hvor mange bedrifter og andre aktører gjør kutt og strammer inn i driften. Ettersom det nordiske teknologi- og IT-økosystemet endrer seg raskt og tydelig påvirkes av den usikre globale situasjonen, er behovet for lokalt forankret global analyse og rådgivning større enn noen gang.

-Det er derfor er det viktig å utvide vår virksomhet i den kommende perioden og derfor etablere oss nå i Norge. Vi har allerede flere kunder i Norge og ser at det vil komme mange flere før utgangen av 2023, sier Hans Werner, administrerende direktør i Radar Group.

Stian Brekke blir Administrerende direktør i Radar i Norge.  Brekke har over 20 års erfaring i IT-bransjen, sist som regiondirektør i Visolit, nå Advania. Han er interessert i digital transformasjon og datadrevne beslutninger og har lang erfaring fra M&A-prosesser i det nordiske markedet.

-Det er veldig spennende å få lov til å etablere Radar på det norske markedet. Gode beslutninger basert på datadrevet innsikt blir stadig viktigere. Jeg gleder meg til å bli en del av Radar-teamet, sier Stian Brekke, administrerende direktør Radar Norge.

Radar har i lang tid fulgt utviklingen i våre nordiske land like tett og med samme metodikk som i Sverige. Norge er et IT- og teknologiintensivt land og det er logisk at det neste landet i vår ekspansjon. Personlig er jeg ekstremt glad for at vi fikk en så erfaren og driftig person som Stian Brekke til å ville ta ansvar for å bygge Radar Norge, sier Hans Werner, administrerende direktør i Radar Group.

 

About the author

Related Posts