Steria runder 1000 ansatte i Norge

Denne uken tropper medarbeider nummer 1000 opp i lokalene til Steria Norge. Konsulentselskapet har doblet antall ansatte i løpet av tre år.

Denne uken tropper medarbeider nummer 1000 opp i lokalene til Steria Norge. Konsulentselskapet har doblet antall ansatte i løpet av tre år.

– Dette er selvfølgelig en betydelig milepæl for oss og stor stas for alle som jobber i Steria. Vi vokser organisk og i takt med at vi vinner stadig flere store og krevende oppdrag både i privat og offentlig sektor, sier Kjell Rusti, administrerende direktør for Steria i Norge.

I 2013 omsatte Steria for nærmere 1,2 milliarder kroner i Norge. Rusti bekrefter at selskapet ligger an til å vokse med omkring 20 prosent også i 2014.

– Vi regner med å omsette for nær 1,5 milliarder i år, sier Kjell Rusti, som har ledet Steria Norge siden 1998.

– Siden den gang har vi hatt jevn og sunn vekst, bygget oss opp på mange nye kompetanseområder og skaffet oss en svært solid kundeportefølje. Dette har vi klart takket være et solid faglig fundament, dyktige medarbeidere, et godt omdømme og gode referanser, sier Rusti.  Tidligere i år ble det klart at Steria og det franske konsulentselskapet Sopra er i fusjonssamtaler. Rusti bekrefter at prosessen rundt fusjonen går etter planen. Det sammenslåtte selskapet vil omsette for 3,1 milliarder euro og ha 36 000 medarbeidere.

– Sammenslåingen vil skape en betydelig aktør på det europeiske konsulentmarkedet. Vi berøres ikke direkte av fusjonen i Norge, siden Sopra ikke har aktivitet i Skandinavia. Imidlertid har de to selskapene komplementære tjenester og en sterk kompetansedelingskultur, noe som vil gagne også vår norske kunder, sier Rusti.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply