Steria henter kompetanse fra McKinsey

Thomas Nordås (41) forlater McKinsey for å bli direktør for Steria Consulting i Norge.

– Vi har vunnet flere store kontrakter og sitter på en sterk kundebase. Det ligger store muligheter i det norske konsulentmarkedet, sier han.– Vi har vunnet flere store kontrakter og sitter på en sterk kundebase. Det ligger store muligheter i det norske konsulentmarkedet, sier han.

– Steria står sterkt i offentlig sektor, og her skal vi fortsette å satse, i tillegg til å vokse videre i blant annet olje- og gassbransjen og helsesektor. Samtidig er det viktig å ikke la suksess bli en hvilepute. Kunnskap er ferskvare, og vi må jobbe hardt for å komme i nye posisjoner, understreker den nye Consulting-direktøren.

Thomas Nordås tilbrakte 10 år i Forsvaret før han i 2000 ble seniorkonsulent i Mercuri International. Deretter gikk turen til Ernst & Young, der han over en seksårsperiode har innehatt ulike lederstillinger. Han kommer til Steria fra McKinsey, der han var spesialist i blant annet offentlig sektor, virksomhetsstyring og organisasjonsutvikling.

Resultattrend

– Én av mine oppgaver blir å skape enda bedre samhandling i organisasjonen, slik at vi kan dra nytte av all kompetansen medarbeiderne i Steria besitter. Målet er at hver enkelt medarbeider realiserer sitt fulle og hele potensial og at vi klarer å tiltrekke oss de rette personene i fremtiden. Vi ønsker å vokse med de rette folkene, sier Nordås.

Han forteller at det blir stadig vanligere at kunder er opptatt av it-prosjekter som gir konkrete gevinster, ikke bare at de blir gjennomført innen rett tid, med riktig kvalitet og innenfor budsjett.. – Det krever at it-konsulenten er en forretningspartner, som forstår utfordringene til kundene – og er i stand til å løse stadig mer kompliserte oppdrag og innføre robuste, enkle løsninger. Vi skal være ydmyke og lydhøre ovenfor kundene, samtidig som vi er en trygg og faglig dyktig sparringspartner, fastslår Nordås.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply