Steria ansetter sju fra NordicAware

Steria styrker seg på IT Service Management (ITSM) ved å ansette sju spesialister fra selskapet NordicAware.

Eugen Aandal-Frøystadvåg, Svein Selstø, Stig Hoel, Morten Jensen, Marianne Rømset, Per Harald Pettersen og Ingemar Johansen har alle begynt i Steria.

NordicAware er et norsk it-selskap med spesialkompetanse på prosessutvikling, programvareløsninger og kursing. – Vi har samarbeidet med NordicAware på kurssiden i flere år. Dette samarbeidet ligger til grunn for at vi nå gjør disse ansettelsene. De sju har både spisskompetanse og breddekompetanse som er svært attraktivt på markedet, sier Mads Myrvoll, avdelingsleder i Steria.

Samler erfaring 

Sterias fagmiljø innen ITSM teller i dag 70 rådgivere og konsulenter. – Med de nye kollegene på plass befester vi stillingen som det ledende fagmiljøet på ITSM her til lands. Dette har vært et viktig satsingsområde i en årrekke. Vi har levert til mange av landets største ITSM-prosjekter, og fagfolk i Steria har vært med å starte foreningen itSMF Norge, forteller Myrvoll.

Fra høsten 2013 kommer Steria til å satse på kurs og sertifisering innenfor rammeverkene ITIL, Prince2 og CoBiT. Også her kommer nyansettelsene til å spille en viktig rolle. – Erfaring er noe kundene etterspør i stadig større grad, og vi har bygget opp et lag med noen av de mest erfarne instruktørene på det norske markedet, sier Myrvoll.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply