Partnere i EY vil stemme om oppsplitting

EY kommer til å foreta avstemming om å splitte ut sin konsulentvirksomhet. Det er ventet at avstemningen vil skje i april eller mai

EY kommer til å foreta avstemming om å splitte ut sin konsulentvirksomhet. Det er ventet at avstemningen vil skje i april eller mai, deretter vil selskapet starte prosessen sannsynligvis i slutten av dette året, sier Andy Baldwin, administrende partener i EY til Bloomberg.

-Oppløsningen avselskapet er «uunngåelig» blant annet på grunn av regulering og press på avkastning av kapital, sier Baldwin. Planen for oppsplitting av selskapet har fått kodenavnet Project Everest.
Baldwin sier til Bloomberg at dette er kanskje et av de mest komplekse forretningstransaksjoner i historien og at planen er å starte prosessen på slutten av året.
Selskapet omsatte for 45 milliarder dollar i 2022. Hovedårsaken til å splitte opp selskapet bunner i et behov for å splitte opp revisjon og rådgiving og en plan for å øke omsetningen i begge områder. men før en slik oppsplitting kan skje, må partnere rundt om i verden være enige i prosessen.

About the author

Related Posts