Ny toppsjef i Creuna Norge

Ole Morten Damlien overtar som administrerende direktør i Creuna Norge. Han kommer fra stillingen som operasjonell direktør i samme selskap.

– For oss var valet lett. Ole Morten Damlien har vore ein nøkkelmann i Creuna si utvikling lenge, sier konsernsjef Arne Hjeltnes.

 Ole Morten Damlien tiltrer som administrerende direktør i Creuna Norge.

– Jeg er svært stolt over den posisjonen Creuna har tatt som integrert byrå, og er veldig glad for å få lede selskapet videre. Vi står foran viktige år hvor vi skal begeistre våre norske og nordiske kunder med innovativ digital kommunikasjon samtidig som det digitale landskapet er i sterk utvikling. Jeg kan ikke tenke meg en morsommere jobb, sier Damlien.

Han tar over etter Gaute Engbakk, som går til stillingen som konserndirektør for digital utvikling og strategi i Amedia.

– Gaute Engbakk har vore svært viktig for Creuna si reise fram til at selskapet i dag er eit av Noregs fremste byrå. Han har bygd eit flott lag og levert veldig gode resultat. Me takkar Gaute for innsatsen og ynskjer han lukke til vidare, sier Arne Hjeltnes, konsernsjef i Creuna Norden.

Hjeltnes forteller samtidig at det var enkelt og nærliggende å finne Creuna Norges nye toppsjef i eget selskap.

– Creuna er eit unikt integrert byrå. Difor var det naturleg at den beste kandidaten til å overta styringa var i eigne rekker. Ole Morten Damlien har vore ein nøkkelmann i Creuna si utvikling lenge. For oss var valet lett. Han skal ta Creuna vidare.

Ole Morten Damlien har vært del av Creunas ledergruppe i tre år, og har tidligere bakgrunn hos Accenture og Opera Software.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply