Ny sjef for Capgemini i Skandinavia

Anil Agarwal har blitt utnevnt til President for Capgemini Scandinavia Business Unit. Dette inkluderer markedene i Sverige, Norge og Danmark.

– Anil har levert svært gode resultater gjennom alle år i Capgemini, og vi er glade for å utnevne ham til President for den nye forretningsregionen i Capgemini som heter Scandinavia Business Unit. Anil og hans lederteam er godt posisjonert i regionen for å bringe både bredden og dybden av vår kompetanse til våre kunder, fra teknologitjenester til rådgiving og innovative digitaliseringsprosjekt. Jeg er overbevist om at Anil kommer til å bruke hele spektret av våre tjenester og talenter, til nytte for det Skandinaviske markedet, sier Olivier Sevilla, Group Executive Board member og CEO of Europe Strategic Business Unit hos Capgemini.

Siden han kom til Capgemini i 2012, har Anil hatt ulike lederstillinger i regionen. Tidligere i år ble han utnevnt til administrerende direktør for Norge og Sverige. Etter en vellykket utvikling i begge land, har Anil nå blitt utnevnt til President for Scandinavia Business Unit.

– Capgemini har et meget sterkt fotfeste i Skandinavia. Fremover kommer vi til å bygge videre på vår erfaring og vår styrke som en global leder innen digitalisering og skytjenester. Vi har noen enestående talenter i regionen, og jeg ser frem til å utvikle og bygge videre våre team i hele Skandinavia, sier Anil Agarwal, President for Capgemini Scandinavia Business Unit.

Capgemini Scandinavia Business Unit består av et dedikert team på over 7 500 ansatte. Nesten halvparten av dem er basert i Sverige, Norge eller Danmark, mens de resterende kollegene arbeider utfra et av Capgeminis globale leveransesentre. Capgemini har en sterk tilstedeværelse innen detaljhandel, finans, industri, olje og gass, energi og offentlig sektor i regionen.

Biografi – Anil Agarwal

Anil Agarwal ble forfremmet til President for Capgemini Scandinavia Business Unit medio 2018. I tillegg er han Executive Vice President hos Capgemini.

Som en erfaren leder innen teknologisektoren har Anil betydelig erfaring med å lede virksomheter og håndtere store globale kunder. Fra januar 2018, var Anil Managing Director for Capgemini i både Sverige og Norge. Fra 2015, var han viseadministrerende direktør for Capgemini i Sverige, før han tok over ansvar som administrerende direktør for Norge i 2016.

Gjennom årene har Anil opparbeidet seg kompetanse og ekspertise innen digital forretningstransformasjon for Fortune 500 bedrifter og støttet flere av disse virksomhetene på deres digitale reise.

Anil har blitt anerkjent med flere priser for sine prestasjoner, for eksempel Capgeminis prestisjefylte ACE-priser hvert år siden 2014. Han har også blitt anerkjent som “Rainmaker of the Year” og “Rising Star of the year” i tidligere stillinger i IT-bransjen.

Anil har en Bachelor i matematikk fra St. Stephen’s College i Delhi og en Master of Business Administration fra Indian Institute of Management i Bangalore.

Han har bodd i Europa i snart 20 år, med Stockholm som sin hjemby hvor han bor sammen med kone og to døtre.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply