Ny leder i BackerSkeie

BackerSkeies nye Managing Partner, Bjørnar Skas, kommer fra rollen som leder for Workforce Advisory-avdelingen i EY.

Bjørnar Skas er ny Managing Partner i BackerSkeie. Han tar over etter Knut Ole Tande, som etter 4,5 år går over i en rolle som Equity Partner i selskapet.

BackerSkeies nye Managing Partner, Bjørnar Skas, kommer fra rollen som leder for Workforce Advisory-avdelingen i EY. Han er utdannet sivilingeniør, og har over 20 års erfaring med utvikling av ledere og organisasjoner.

Skas bringer med seg mye ledelseserfaring rundt rådgivning, god innsikt om hva som kreves av ledere i en rekke ulike bransjer og en særlig forståelse for viktigheten av å finne riktig kulturell “fit” internt i en organisasjon.

– Jeg ledet avdelingen i EY i lang tid, og ser på dette som et fint karrieresteg videre. Jeg hadde nok ikke byttet jobb, og bransje, for ethvert selskap, men her får jeg muligheten til å lære mer og utvikle meg videre. Når BackerSkeie ringer tar man det seriøst, og dette var rett og slett en for god mulighet til å takke nei til, sier Skas.

– Drives av å utvikle andre

Han beskriver BackerSkeie som et velrennomert selskap med en sterk organisasjon, og påpeker at inntrykket han hadde av selskapet, kulturen og verdiene har blitt forsterket gjennom hans egen rekrutteringsprosess og menneskene han har møtt.

– Jeg drives av å utvikle andre. Det har jeg gjort i EY, og det gjør jeg på privaten, der jeg har stor glede av å trene både datteren min på seks i allidrett og sønnen min på 11 i langrenn. Nå gleder jeg meg til å fortsette med det som Managing Partner i BackerSkeie, fastslår han.

– Skal ta en tydeligere posisjon på mangfold og bærekraft

En motiverende faktor for Skas da han valgte å forlate EY til fordel for BackerSkeie, var muligheten til å bidra til økt mangfold i styre og ledelse i noen av landets viktigste selskaper.

– Jeg ser at dersom man skal gjøre noe på mangfoldsagendaen, da er det første grepet man må gjøre å finne riktig leder på toppen. Jeg ønsker å bidra til å sikre at de selskapene som skal bringe Norge inn i det grønne skiftet har tilgang til de absolutt beste talentene og lederne, forteller Skas.

Den nye Managing Partneren har allerede satt seg mål om hva han ønsker å oppnå i sin nye rolle.

– BackerSkeie skal fortsette utviklingen, fortsette veksten, styrke vår posisjon i markedet ytterligere og ta en enda tydeligere posisjon på mangfold og bærekraft, slår han fast.

– For kundene våre betyr dette at den enorme profesjonaliteten og høye kvaliteten vi allerede har i selskapet vil bli enda bedre. Jeg har med meg mye erfaring og kjennskap innenfor ledelsesrådgivning og prosessutvikling, og dette vil jeg bruke for å posisjonere BackerSkeie enda sterkere som den mest profesjonelle aktøren i markedet.

Kilde: BackerSceie

 

About the author

Related Posts