Ny leder for Capgemini

Anil Agarwal avløser Anne-Sofie Risåsen som har ledet Capgemini Norge AS de siste par årene. Agarwal kommer fra stillingen som Deputy Head of Capgemini Sverige AB.

Jeg vil takke Anne-Sofie Risåsen for en flott innsats for Capgemini Norge. Fremover blir det viktig å hente ut synergier på nordisk nivå, og samtidig akselerere transformasjonsprosessen mot en sterkere globalisering. Anil er rett person for å lede selskapet gjennom denne fasen, sier Capgeminis leder for Norden, Leendert Venema.

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Det er mange dyktige og dedikerte medarbeidere i Norge. Vi vil ha fullt fokus på fortsatt positiv utvikling som kundefokusert selskap og på å vinne og levere de store prosjektene, sier Anil Agarwal.

Agarwal har solid bakgrunn fra IT-bransjen og global konsulentvirksomhet. Agarwal har de siste seksten årene vært bosatt i Sverige, hvor han har innehatt tunge lederstillinger både i Capgemini og andre IT-virksomheter. Han har en bachelorgrad i matematikk og en mastergrad fra Indian Institute of Management i Bangalore.

Capgemini designer og utvikler IT-løsninger for både offentlig sektor og privat næringsliv. Capgemini har ca 1500 konsulenter som er basert i både Norge og andre land, og som leverer IT-løsninger i det norske markedet. Selskapet har sitt hovedkontor på Skøyen, i tillegg til kontorer i Stavanger, Bergen og Fredrikstad. Statoil, Gjensidige, Posten, NAV og EnterCard er noen av selskapets største kunder i Norge.

 

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply