Ny CFO i Capgemini

Lisbeth Arnestad er ansatt som ny CFO i Capgemini Norge AS. Hun kommer tilbake til Capgemini etter seks år ute av selskapet, nå sist som CFO i Rejlers Norge AS.

Lisbeth Arnestad er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Under sin karriere har hun innehatt forskjellige stillinger innen økonomi, forretningsutvikling og ledelse.  De siste årene har hun vært ansatt som CFO, først i Dolphin Software og nå sist i Rejlers Norge AS.

I årene 2004 – 2009 var Arnestad ansatt i Capgemini med forskjellige roller som konsulent innen Business Intelligence, leder for performance management og leder for strategitransformasjonsprogrammet i selskapet. Hun har solid erfaring fra økonomistyring, ledelse og forretningsutvikling i globale virksomheter, på tvers av sektorer. 

– Vi er svært glade for at Lisbeth kommer tilbake til Capgemini. Hun vil være en viktig støttespiller for våre forretningsområder som omfatter alt fra digital transformasjon, business intelligence, applikasjonsutvikling og offshoring, sier Anne-Sofie Risåsen, CEO i Capgemini Norge AS.

–Jeg ser frem til å starte i Capgemini igjen. Det er et selskap med en sterk posisjon i en spennende bransje, og med en kultur som kjennetegnes av dyktige og engasjerte medarbeidere Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og til å engasjere meg i den videre utviklingen av selskapet, sier Lisbeth Arnestad, påtroppende CFO i Capgemini Norge AS.

Arnestad tiltrer sin stilling den 1. desember.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply