Konsulentdagen 2021

Tross korona, har konsulentbransjen har vært involvert i mange spennende prosjekter i 2020: På Konsulentdagen skal Årets konsulentpriser deles ut. Prisen deles ut i dag 15 mars, kl 1600 – 1800.

Ingenting har vært normalt det siste året. Konsulentbransjen har levert prosjektene fra kjøkkenbenken, mens kundene har vært i raskere omstilling enn noensinne. Likevel har konsulentselskaper vært involvert i prosjekter som flytting av Deichmann til Bjørviga, til levering av Autosys, design av styreprotaler, digitalisering av landbruket, scenarier for næringslivet i Vestland, lederutviklingsprogram for å nevne noen av prosjektene som havnet på juryens bord. Prosjektene som er levert gir et øyeblikksbilde av Norge i 2020, og blir presentert på Konsulentdagen 2021, som arrangeres av Virke i samarbeid med Konsulentguiden og TU event.

Konsulentdagen 2021

På Konsulentdagen spør vi eksperter og bransjetopper om hva som er i vente nå. Hvordan skal bransjen levere verdi til kundene de neste årene?

Du får innsikt i hvordan forretningsmodeller og etterspørselen i bransjen er i endring, og selskapene svarer på hvordan de planlegger å møte framtiden. Konsulentdagen er obligatorisk for deg som leder konsulenter og som vil være i forkant.

Agenda:
-Norge mot 2025, med konsulentbransjen på laget?
-Hvordan skal vi lede og legge strategier for de neste årene?
-Er bærekraft veien videre for bransjen?
-Utdeling av Konsulentprisene 2020

Konsulentdagen er et arrangement for ledere innenfor teknologi, management og design.
Du kan melde deg på her: www.konsulentdagen.no

About the author

Related Posts