Her er vinnerne!

Da er Konsulentprisen 2013 vel overstått! Priser til Adam Ikdal. BCG, Considium, Karl Åge Midbøe, Econova og Bjørn Arild Wisth.

Adam Ikdal (Boston Consulting Group) vant prisen Årets Konsulent 2013. Ikdal vant prisen basert på et prosjekt av nasjonal betydning som dessverre må holde konfidensielt. Prosjektet ble gjennomført med en omfattende involvering av medvirkende parter og har ført til en “stille revolusjon” hos oppdragsgiver og oppdragsgivers organisasjon.

Vinneren har i lang tid vært med på å bygge opp og lede et av landets ledende management konsulentmiljøer i Norge. Han har samtidig markert seg som en konsulentleder som velger å vise selskapet, som tidligere har vært omgitt av mye hemmelighetskremmeri i det offentlige rom.

Considium vant prisen Årets Konsulentselskap 2013. Vinneren har siden starten for over tyve år siden foretrukket enkle virkemidler. De har et overordnet fokus på å oppnå resultater gjennom bruk av kundens egne ressurser.

Considium vant med prosjektet Norsk Gjenvinning, som er et ledende norsk gjenvinningsselskap som eies av Altor Equity Partners.

Omsetningene er på ca. 4 mrd. kroner og selskapet har ca 1400 ansatte lokalisert på 90 steder. NGs visjon er at «avfall skal bli løsningen på fremtidens ressursproblem». NG skulle utarbeide en helt ny visjon, misjon og verdier som skulle være ledestjerne og rammen for endringen.

Karl Åge Midbøe i selskapet Econova ble tildelt Innovasjonsprisen for sitt arbeidet med å utvikle OAK.

Juryen ønsker å fremme nyskapning og innovasjon innenfor profesjonen consulting: Derfor ønsker vi for første gang å dele ut Årets Innovasjonspris.

Årets prisvinner har jobbet i flere år med å utvikle en unik verktøypakke med et felles konsept for analyse av individer, grupper, kunder og markeder.

Systemet er enestående i norsk sammenheng. I tillegg til å ha tatt med seg kvalitetene fra femfaktormodellen, så har prisvinneren klart å innarbeide et norsk språkbruk og et praktisk rammeverk som er særdeles anvendelig i arbeidslivet.

Årets Ærespris gikk til Bjørn Arild Wisth, tidligere administrerende direktør i Hartmark Consulting for sitt arbeid med å styrke bransjens rennommé og anseelse.

Som konsulent er prisvinneren vel ansett og ettertraktet, har gjennom flere år vært et sterkt og tydelig talerør for konsulentbransjen. Blant annet

Prisvinneren ble i februar i år headhuntet til stillingen som viseadministrerende direktør for Nordic Choce Hotels der han blant annet har ansvaret for selskapets fellestjenester og konsernovergripende prosjekter, samt å utvikle og koordinere selskapets strategi- og forretningsplaner.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply