Deloitte fornyer avtalen med Leger Uten Grenser

– Det er viktig å fortsette denne type samarbeid også gjennom krevende økonomiske tider, sier CEO i Deloitte Norge, Sjur Gaaseide.

Gaaseide sier at samfunnsoppdraget til Deloitte forplikter, også i krevende økonomiske tider.

– Det er viktig å fortsette denne type samarbeid også gjennom krevende økonomiske tider. Vi kjenner koronakrisen på kroppen, men menneskene Leger Uten Grenser hjelper gjennom sine prosjekter, merker det i enda større grad. Derfor er vi glade for å kunngjøre at vi nå fortsetter samarbeidet, sier Gaaseide.


Økonomisk søtte, feltoppdrag og fellesaktiviteter

Samarbeidet inneholder flere elementer. Utover at Deloitte vil gi Leger Uten Grenser økonomisk støtte, vil ansatte i Deloitte ha muligheten til å dra på feltoppdrag på ulike steder der LUG er stasjonert. Fellesaktiviteter mellom Deloitte og Leger Uten Grenser skal der det er mulig kobles til og støtte opp om WorldClass, Deloittes globale ambisjon for samfunnsansvar. Leger Uten Grenser bistår Deloitte i å utforme fellesaktiviteter som eksempelvis foredrag, feltbesøk, prosjekter og diskusjoner rundt samfunnsansvar, som styrker Deloittes mulighet til å spille en aktiv rolle i samfunnet.

– I Deloitte er det en naturlig rolle for oss at vi skal spille både våre kunder, våre medarbeidere, og samfunnet gode. Vårt strategiske samarbeid med Leger Uten Grenser styrker denne rollen, samtidig som vi gjennom samarbeidet får stadig nye perspektiver, sier Hanne Solem, leder for samfunnsansvar og bærekraft i Deloitte Norge.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply