Cloud fortsatt på topp – Årets IT-trender

Cloud, Big Data og Analytics: Disse IT-trendene vil norske konsulentkjøpere ha, viser undersøkelse fra Konsulentguiden.

Kjøpere av konsulenttjenenester ble i undersøkelsen spurt hvilke trender de anså som relevant for sin virksomhet. Trendene på topp i årets undersøkelse er Cloud, Big data og Analytics.

Aktuelle trender.
Trendene på topp i privat sektor er er Cloud, Analytics og Big data, mens vi i offentlig sektor finner Cloud, Big data og Robotisering / automatisering. Dette er de samme trendene som vi også fant på en tilsvarende undersøkelse gjort i 2017.

– Disse trendene sammenfaller med våre opplevelser, sier kommunikasjonsdirektør Arnt Aasen i Webstep.
–Cloud skaper nå nye forutsetninger, både i privat og offentlig, for Big Data, analytics og maskinlæring. Kapasitet, datakraft og skaleringsmuligheter blir gjort enkelt tilgjengelig, alt etter kundens behov og ambisjoner. Vi har etablert et Centre of Excellence på cloud, og vår opplevelse er at kundene nå er kommet over i en ny fase, der mange har gått fra nysgjerrighet og orienteringsbehov til å komme med konkrete forespørsler om rådgivning og bistand. Det har blitt tid for handling. Vi har vært tidlig ute med å bygge opp kapasitet og kompetanse og leverer nå på disse trendene. Oppdragene er flere og etterspørselen er økende.

Konsulentguiden leverer undersøkelser innenfor kjøp av konsulenttjenester. Ta kontakt med Lars Rommen for mer informasjon. Lars.rommen@konsulentguiden.no

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply