Årets selskap 2016

Foto: Siv Dolmen

Deloitte vant med sin løsning innenfor strategisk ledelsesutvikling for DNB som handler om utfordringen: Hvordan utvikle ledere som lykkes i en hverdag i kontinuerlig endring – og som evner å gjennomføre, ikke bare snakke om endring

Prisen ble delt ut på Grand Hotel på Konsulentkonferansen arrangert av Konsulentguiden, Virke og Kapital.

Finalistene i klassen «Årets Konsulentselskap» var SopraSteria, Capgemini og Deloitte. Deloitte vant med sin løsning innenfor strategisk ledelsesutvikling for DNB som handler om utfordringen: Hvordan utvikle ledere som lykkes i en hverdag i kontinuerlig endring – og som evner å gjennomføre, ikke bare snakke om endring.

Prosjektet synliggjør selskapet verdier i arbeid med lederutvikling i en bransje i rask endring. Prosjektet går ut på å ruste ledere til å manøvrere i et landskap der ny finansteknologi brått kaster vrak på etablerte oppgaver og rutiner som bank- og finansinstitusjoner har utført i over 30 år.

I prosjektet tar Deloitte utgangspunkt i hvordan ledere kan navigere i de disruptive trendene som treffer bank- og finanssektoren; blockchain, reguleringer, robotics og delingsøkonomi.

«Deloitte ble vår naturlige samarbeidspartner fordi de evner å kombinere ulike perspektiver: det faglige perspektivet, globale trender og hva som rører seg innenfor financial services industry. Deloitte er den eneste virksomheten vi har jobbet med som virkelig har lykkes med å utfordre oss faglig. Sammen har vi fått til noe helt unikt, sier Arne Beek, SVP leadership and organizational development i DNB.

Prisen, og ikke minst kundens annerkjennelse er velfortjent til våre dyktige medarbeidere med sterk faglig forankring og engasjement, sier Sjur Gaaseide, leder for Consulting i Deloitte. Vi takker for oppdraget fra DNB. De har sett viktigheten av å utdanne ledere som kan møte nye tider ved å kreve at de er mer kundeorienterte, innovative og agile.

DNB ‘Transform’ teamet består av:

Eva Gjøvikli, Therese Kinal, Kirsti Tranby, Sverre Danielsen, Pierce Hawkins, Julie Helseth, Daniel Sandberg, Thomas Helgeland, Andreas Bryn Edesberg, Marius Jones, Børge Hennø, Frøydis Høgset, Marc Jumbert, Ellen Johanne Munkvold og Annette Johnsen Solberg.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply