Folq utvider tjenestetilbudet

Folq utvider tjenestetilbudet – skal tilby konsulenter med kompetanse innen forretningsrådgivning.

– Lanseringen er rett rundt hjørnet, sier Eldri Coll Mossige, Head of Strategy & Business Development i Folq. Dette er det fjerde kompetanseområdet selskapet velger å satse på.

Siden 2017 har Folq tilbudt kvalitetssikrede konsulenter innen utvikling, design og prosjektledelse gjennom en selvbetjent markedsplass. Her kan kunder – kostnadsfritt – søke i konsulentprofiler og umiddelbart sette opp møter. – Som kunde forholder du deg kun til de enkeltkonsulentene du er interessert i, og slipper innblanding fra salgspersonell. Folq prioriterer alle kunder likt – uavhengig av størrelse på konsulentbudsjettet. Når konsulent og kunde er enige om premissene tar Folq seg av det praktiske rundt kontrakt og fakturering, forklarer Eldri.

Eldri Coll Mossige, Head of Strategy & Business Development i Folq.

Med forretningsutviklere dekker Folq en større del av kundens behov. – Vi vil tilby en større del av verdikjeden med det nye kompetanseområdet. Forretningsrådgiverne våre kan bistå med analyse, anbefalinger og strategi i tidligfase av IT-initiativer. For pågående digitaliseringsprosjekter vil kunden hente inn flere av de kritiske rollene fra oss, forklarer Eldri.

– I prosessen med å utforske forretningsrådgivning som kompetanseområde har vi snakket med flere kunder som har behov for økt kapasitet og riktig person til å drive interne start-ups i selskapet. Vi har allerede 10 spennende profiler med fersk gründererfaring som er klare til å tilgjengeliggjøres for kunder som trenger deres kompetanse, sier Eldri.

Selskapet, som vil doble omsetningen fra 2018 til 2019, mener noe av bakgrunnen for suksessen er kvalitetssikringen de tar hver konsulent gjennom. I dag finner man nærmere 230 konsulenter på Folq, som alle har blitt screenet gjennom intervjuer og tester. – Dette skiller oss fra lignende tjenester der ute, og er noe vi skal videreføre når vi henter dyktige forretningsrådgivere, avslutter Eldri.

 

 

 

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply