Ny leder i Varde Hartmark

Den tidligere toppsjefen i Møller Mobility Group, Terje Male, overtar ledelsen av Norges eldste konsulentselskap, Varde Hartmark.

Styreleder Per Høiby slår fast at eierne er meget fornøyd med signeringen av Male, som for øvrig allerede har jobbet noen måneder for selskapet.

– Terje Male har bevist at han har unike strategiske ferdigheter og er i tillegg en handlingens mann. Varde Hartmark har vist en kontinuerlig resultatforbedring, har fantastiske prosjekter, og meget fornøyde kunder. Terje Male vil nå få hovedansvaret for å utvikle virksomheten ytterligere, både strategisk og kommersielt, sier styreleder Per Høiby.

Male ser frem til å overta ledelsen av selskapet.

– Det gamle Hartmark var i mange år en markedsleder i norsk consulting. Varde Hartmark har bygget videre på dette og har en etter mitt syn unik tilnærming til strategirealisering, det vi si istandsetting av ledere til å gjennomføre endringsløp. Vi har videre lang erfaring innen organisasjons- og lederutvikling. Det er min ambisjon at dette selskapet igjen skal bli nummer én i Norge på disse to områdene, sier Male.

Varde Hartmark har en velprøvd resultatorientert metodikk. Dette gjenspeiles i resultatutviklingen for inneværende år, men aller viktigst i tilbakemeldingene fra kundene.

– Jeg benyttet Varde Hartmark som rådgiver i min tid som sjef i Møller Mobility Group. Selskapet har en grunnleggende annen tilnærming til konsulentfaget enn andre konsulentmiljøer jeg har jobbet med. Selskapet er ikke bare det beste miljøet jeg kjenner til innen strategirealisering, men har også betydelig kompetanse og kapasitet når det gjelder digitale løsninger. Det har utviklingen under koronakrisen bekreftet på en solid måte. Vi kan allerede nå slå fast at halvårsresultatet til Varde Hartmark kommer til å bli tidenes beste. Det sier mye om den posisjonen selskapet har i dag, men mest om mulighetene, sier Male.

Både Vardegruppen og Varde Hartmark har hatt en god og lønnsom utvikling siden First House kom inn på eiersiden i 2018.

– Samarbeidet med selskapets gründer, Grunde Fredriksen, har vært et heldig sammentreff for oss. I fellesskap utvikler vi et bredt faglig og fremtidsrettet konsulentmiljø, sier Høiby.

Selskapene i Vardegruppen leverte gode resultater i 2019. Den økonomiske utviklingen har styrket seg ytterligere så langt i 2020.

Male overtar ledelsen etter tidligere Amedia-sjef Even Nordstrøm som har ledet selskapet de siste to årene. Nordstrøm (62) ønsker å trappe ned, og tiltrer stilling som assosiert partner. Even Nordstrøm har bidratt til å stabilisere driften av Varde Hartmark og til å sikre et meget godt grunnlag for ytterligere vekst.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply